background
Just Tattoo Of Us seizoen 1

Just Tattoo Of Us seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

9 afleveringen | Drama, | 2017 | 44 min | | Beschikbaar t/m 30-06-2018 | € 0

Acteurs

Er zijn tranen, driftbuien en ruzies als drie nieuwe stellen naar de studio komen om een tatoeage te laten zetten die stiekem door hun geliefde is ontworpen. Overleeft de relatie van Geordie Shore-sterren Sophie en Joel hun nieuwe tattoo?
De gemoederen lopen hoog op wanneer Holly en Kyle uit Geordie Shore tattoos voor elkaar ontwerpen. Beste vrienden Sean en Dan willen elkaar naaien met herinneringen aan vriendinnen uit het verleden.
Jeugdvrienden Nathan en Liam willen iets tegen elkaar zeggen met hun tattoo-ontwerpen. Ben krijgt de toorn van z'n vriendin Lateysha over zich heen als haar nieuwe tattoo wordt onthuld.
Deze week krijgt Abi de verrassing van haar leven als ze de tattoo ziet die vriendje Scott voor haar heeft ontworpen. Intussen onthullen beste vrienden Josh en Ricky enkele van de extreemste tattoos uit dit seizoen tot nu toe.
Een ongemakkelijke situatie in de studio: Bears ex Chloe Khan komt een tattoo laten zetten met haar nieuwe vriend Ashley Cain. Vrienden Adam en Conrad vechten om Charlotte's liefde met hun tattoo-ontwerpen voor elkaar.
Vanavond: Jaymi Hensley van Union J komt naar de studio met z'n broer, beste vriendinnen Alicia en Louise geven elkaar de meest extreme tattoos tot nu toe, en Geordie Shore's Holly is terug om wraak te nemen op Kyle.
Jess Impiazzi en Denny Solomona zijn net verloofd en ze stellen hun relatie op de proef. Dragqueens en beste vriendinnen The Vivienne en Trashley hangen de vuile was over elkaar buiten met hun tattoo-ontwerpen.
In de laatste aflevering van de serie lopen de gemoederen hoog op als presentatoren Charlotte Crosby en Stephen Bear tattoos voor elkaar ontwerpen in een explosieve finale.
Dit is de laatste aflevering en dat viert komiek Matt Richardson met Charlotte en Bear voor een livepubliek. Onze favoriete gasten komen langs en een duo gaat zelfs voor wraaktattoo's!

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.