background
Spring Break with Grandad seizoen 1

Spring Break with Grandad seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | Drama, | 2016 | 44 min | | Beschikbaar t/m 30-06-2018 | € 0

Acteurs

MTV's gloednieuwe show waarbij jongeren elkaar eruit moeten feesten om op Spring Break te blijven. Het enige probleem: Ze moeten hun grootouders meenemen! Gary Beadle van Geordie Shore beoordeelt ze. Wie feest hard en wie gaat naar huis?
De Springbreakers blijven hard feesten met hun grootouders. Liams geflirt met Victoria maakt James kwaad, maar voor iemand is het feest voorbij.
Oma's Mary en Christine gaan los op een strandfeest, Victoria wordt boos omdat James flirt, en het strandhuis schudt op z'n grondvesten als er een nieuwe Springbreaker komt.
Gaz komt mee feesten en dat tilt het feest naar een hoger niveau. Oma Jenny is laaiend als ze ontdekt wat Pearl uitspookt, en voor een andere Springbreaker is het einde verhaal.
Gaz laat de vakantievierders zien hoe je een feestje bouwt. De grootouders vieren Rita's verjaardag met een seksspeeltjesfeest, maar één iemand gaat te ver en wordt naar huis gestuurd.
Gaz heeft een mededeling die de villa op z'n kop zet, oma Jenny 'slaat' zich door een date met James en Pearl heen en er komt een nieuwe Springbreaker aan die klaar is om flink te feesten.
Pearl en Victoria blijven vechten om James, oma Rita flirt met Dustin op een massagedate en het strandhuis staat op z'n kop als het feest voorbij is voor een van de oorspronkelijke Springbreakers.
Het zit er bijna op, maar er wordt flink doorgefeest en de springbreakers gaan los met hun grootouders. James zegt tegen Victoria en Pearl van wie hij nou echt 'houdt' en iedereen is er kapot van wanneer het feest eindelijk afgelopen is.
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.