background
Shameless seizoen 9

Shameless seizoen 9

Inbegrepen bij Movies & Series

31 afleveringen | Drama | 2012 | 46 min |    | Beschikbaar t/m 01-09-2018 | € 0

Chatsworth verkeert in zware tijden. Veel inwoners worden hun huis uitgezet als onderdeel van Operatie Nieuwe Start die geleid wordt door Miss Carmen Kenaway en haar rechterhand Feeney. De kroeg dient voor velen als noodopvang. Frank wordt als spion gebruikt door Kenaway, maar wordt verguisd als de wijk erachter komt. Hij heeft wat goed te maken en fungeert als dubbelspion om de plannen achter Operatie Nieuwe Start naar boven te halen. Carl keert terug van de politieopleiding maar krijgt hierover een conflict met Frank. De laatste vindt hem een verrader.
Carl keert terug van zijn politieopleiding. Frank is hier niet blij mee en beschouwt Carl als een verrader. Carl voelt zich bezwaard en besluit z’n opleiding niet voort te zetten. Jackson verkeert in moeilijke tijden als hij beschuldigd wordt van belastingfraude; z’n werk en z’n huwelijk komen hierdoor in het geding. Onder leiding van de Maguires komen de inwoners van Chatsworth in opstand tegen de ontruiming van hun huizen. Bob, een van Kelly’s vaste klanten, raakt betrokken bij een auto-ongeluk en ligt in coma. Kelly is begaan met zijn lot en bezoekt hem in het ziekenhuis. Daar treft ze zijn vrouw aan. Marty raakt steeds meer gewe
Mimi maakt zich zorgen over het grote leeftijdsverschil tussen haar en Billy en stelt een open relatie voor. Mimi vraagt Shane om Billy aan scharrels te helpen. Avril gaat op sollicitatiegesprek en gooit haar vrouwelijke rondingen in de strijd. Het gesprek verloopt anders dan verwacht. Marty heeft het nog steeds moeilijk met het verlies van hun kind, terwijl Kelly erop los wil leven. Patty woont de begrafenis bij van een oude bekende en ontmoet daar Alan, de zoon van de overledene. Alan heeft z'n moeder nooit gekend en vraagt Patty herinneringen aan haar op te halen.
Mick gaat naar een homo-ontmoetingsplaats. Het loopt anders af dan hij gehoopt had, want hij wordt afgeranseld door een onbekende. Na z'n herstel gaat hij op zoek naar de dader. Aiden trekt op met foute jongens. Een van hen, Fraiser Kane, kan niet lezen maar wil dit niet bekennen. Aiden probeert hem te helpen via een docente, maar dat loopt vreselijk mis. Mimi's nichtje Ruby komt op een dag in Chatsworth aan. Mimi wil weten wat de reden is van haar komst, maar Ruby laat niets los.
Jamie krijgt bezoek van Brooksy, een foute agent. Hij heeft Jamie in z'n macht en wil dat Jamie een klusje voor hem klaart. Karen vertrouwt Brooksy niet en schakelt de hulp in van Carl. Aidan heeft nachtmerries en schuldgevoelens over het voorval met z'n docent. Hij biedt haar z'n getuigenis aan tegen de dader. Micky gaat geld claimen bij een van hun klanten, ene Stuart. Wat Micky niet weet, is dat op hetzelfde moment in een andere kamer van de woning een vrouw aan het bevallen is. Hij schiet haar te hulp.
Carl vertelt Ches dat hij bij Clem gaat wonen. Ches is hier niet blij mee, hij vindt dat Carl beter kan krijgen. Shane vraagt Jackson om hulp bij een overval; Jackson stemt erin mee gezien z'n geldnood. De overval gaat echter niet helemaal zoals gepland. Jackson krijgt een briljante ingeving om geld te verdienen. Dominic, Gloria's broer, keert terug en veroorzaakt chaos door z'n losbandige gedrag. Frank ontfermt zich over een schildpadje na een rampzalig bezoek aan een kinderboerderij.
De rokkenjagende Dominic heeft een weddenschap met Karen; hij beweert dat hij Ruby binnen 48 uur in bed krijgt. Als hij wint, mag hij met Karen naar bed. Het loopt echter niet zoals hij verwacht had. De relatie tussen Kelly en Marty verslechtert dermate, dat Kelly het niet meer ziet zitten en hem verlaat. Ze zoekt haar uitvlucht in feesten en drugs tot dit verkeerd afloopt. Avril heeft problemen met een collega, ze ontdekt dat hij fouten maakt en verslaafd is aan pillen. Jackon adviseert haar zich er niet mee te bemoeien omwille van haar baan. Avril denkt er echter anders over.
Marty probeert stroom af te tappen, maar legt hierdoor de hele stroomvoorziening in de wijk plat. Hij wordt opgepakt en komt Avril tegen achter de tralies. Hoewel zij beroofd is, heeft de politie haar gearresteerd. Volgens haar komt het omdat ze donker is. Marty probeert haar een hart onder de riem te steken. De vrouwen hebben zich bij Mimi verzameld voor een avondje zuipen. Gloria doet een onthulling. Intussen hebben de mannen in de Jockey een mannenavond en vloeit de drank ook rijkelijk dankzij Dominic. Kelly helpt Lillian met de drukte in het bordeel.
Wanneer Chesney in de winkel arriveert, treft hij daar z'n neef Toof aan. Hun opa wil de winkel verkopen en Chesney aan het werk hebben bij hem in Bradford. Chesney wil dat echter niet en zet zich in om de winkel over te nemen met hulp van de Maguires. Lillian heeft meer personeel nodig en houdt audities. Ze wordt bijgestaan door Kelly, Ruby, en Marty. Jamie krijgt steeds meer gevoelens voor Gloria en weet niet wat hem overkomt.
Jamie en Shane beramen een plan om loterijkaarten te stelen die zich bevinden in een voormalig ondergrondse schuilkelder. Ze krijgen hulp van Frank, Aidan en Ruby. Eenmaal beneden gaat het niet zoals gepland wanneer Frank besluit ervandoor te gaan en de hele boel instort. Ze zitten vast met weinig kans op hulp. Intussen moet Karen geld ophalen bij schuldenaars van de Maguires. Hierbij krijgt ze hulp van Chesney. Avril en Jackson verschillen van mening over de muzikale onderneming van hun dochter Letitia.
Frank wordt arbeidsgeschikt verklaard en moet op zoek gaan naar een baan, anders raakt hij z'n uitkering kwijt. Hij ziet erg op tegen een werkend leven. Shane en Jackson zijn bezig met het opzetten van een bedrijfje in drank. Dit is geen succes tot ze Billy aannemen. Door Billy's fijngevoelige neus ontwikkelen ze een heerlijk drankje. Billy wil een aanzienlijk deel van de opbrengst. Patty haalt haar pillen bij Avril en raakt er steeds meer verslaafd aan. Avril, Aidan en Letitia komen met een gewaagd plan.
Frank werkt in een fastfoodrestaurant en heeft het prima naar z'n zin. Wesley, zijn baas, wil hem echter kwijt omdat hij vindt dat Frank te veel invloed heeft op de rest van het team. Frank wordt gepromoveerd tot productiemanager, maar het is zwaarder dan gedacht. Karen en Mimi willen goede moeders zijn en gebruiken hiervoor een moderne opvoedmethode, maar dit pakt anders uit dan gehoopt. Kelly probeert goede maatjes te worden met Aidan, maar hij begint gevoelens te krijgen voor haar.
Kelly ontdekt een geheime geldvoorraad in Lillian’s kast. Ze haalt Lillian over om dit op een bankrekening te zetten. Ze vraagt Marty dit te regelen, maar hij besteedt het geld aan iets totaal onverwacht. Dom neemt een ongewenste gast mee naar huis en dwingt Gloria zich met het verleden te verzoenen. Billy is het zat dat er steeds met hem gesold wordt. Karen biedt hem een oplossing aan om mensen af te lezen.
Billy vindt thuis een zwangerschapstest, maar deze kan van Mimi, Karen of Gloria zijn. Hij vertelt het aan Jamie die bang is dat Gloria zwanger is van hem. Gloria heeft geld geleend van een kredietverlener maar kan het geld niet terugbetalen. Dominic probeert het geld bij elkaar te krijgen. Avril is heel vaak samen met Callum, een mannelijke collega van het werk. Jackson heeft er aanvankelijk geen problemen mee. Jamie stuurt Chesney en Aidan erop uit om vlees te halen voor de vleesloterij in The Jockey, maar dit loopt niet helemaal zoals verwacht.
Shane wordt aangesproken door de geest van z'n aangereden slachtoffer. Hij probeert boete te doen door zich te bevrienden met de familie van het slachtoffer. Echter, de zoon van het slachtoffer mag Shane niet. Tegenover het bordeel van Lillian, heeft een andere bordeel z'n deuren geopend. Kelly bekritiseert Lillian dat haar bordeel niet meegaat met de tijd. Kelly gaat voor de concurrentie werken. Chesney vertrouwt aan Billy toe dat hij steeds dezelfde droom heeft. In z'n droom vrijt hij met de perfecte vrouw.
Marty is getuige van een dodelijk ongeluk en beschouwt dit als een teken dat hij actie moet ondernemen. Hij besluit Kelly ten huwelijk te vragen. Als het moment daar is, durft hij niet meer. Karen ontdekt vreemde sms’jes in Jamie’s telefoon en vermoedt dat hij vreemdgaat. Ze vertrouwt dit toe aan Gloria, maar Gloria weet haar te overtuigen dat dit niet het geval is. Hoelang kunnen Gloria en Jamie hun affaire nog geheimhouden? Lillian heeft weer een visioen gehad waarin gewaarschuwd wordt voor een rampspoed.
Shane en Jackson doen goede zaken totdat Shane de restanten weggeeft aan daklozen en ook nog aan de kerk die geleid wordt door eerwaarde McGinnis. De laatste lijkt zeer dankbaar te zijn voor Shane’s donaties, maar Shane wacht een onaangename verrassing. Patty lijkt goed bezig te zijn door in de steek gelaten en verwaarloosde ouderen te vermaken, maar niets is wat het lijkt. Billy en Mimi hebben problemen in de slaapkamer, maar Lillian heeft daar wel een oplossing voor.
Lillian wordt verliefd op een klant, die op het eerste gezicht het beste met haar voor heeft. Letitia wordt seksueel actief. Avril wil dat Letitia’s eerste keer niet teleurstellend wordt en staat erop dat Letitia het met een ervaren iemand doet. Letitia wil door Aidan ontmaagd worden. Intussen beleeft Dom een geloofscrisis nadat het meisje dat hij ooit bezwangerd had, zelfmoord pleegt.
Jamie begint dreigbrieven te ontvangen waarin om z’n vertrek gevraagd wordt. Hij is van plan te blijven en zet daarmee de veiligheid van z’n gezin op het spel. Hij krijgt een telefoontje waarbij te kennen wordt gegeven dat Karen ontvoerd is. Het bedrag aan losgeld is 200.000 pond. Jamie zoekt wanhopig naar degene die dit op z’n geweten heeft. Avril helpt mensen uit de wijk aan pillen en bloedtestresultaten. Ze ontvangt de resultaten van Patty die erop aanduiden dat ze stervende is. Ondertussen schept Frank over het aantal mensen met wie hij naar bed is geweest. Hij beweert dat hij met heel Chatsworth heeft geslapen.
Shameless seizoen 9

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.