background
Fall, The seizoen 3

Fall, The seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series

6 afleveringen | Thriller, | 2016 | 59 min |     | Beschikbaar t/m 01-12-2018

Paul Spector wordt afgevoerd naar het Belfast General Hospital waar Dokter Joe O'Donell, en verpleegster Kiera Sheridan zijn schotwonden verzorgen. Zal hij deze overleven?
Nadat Spectors naam wordt gelekt als hoofdverdachte, neemt zijn vrouw Katie het heft in eigen handen. Ondertussen worden Gibson en Burns op hun vingers getikt voor hun nonchalante daden.
Nadat Gibson het dagboek en rekwisieten van Spector vindt, confronteert ze hem hiermee. Spector beweert zich helemaal niets meer te herinneren van de afgelopen 6 jaar.
Spector wordt overgebracht van het ziekenhuis naar een zwaar beveiligde psychiatrische instelling. Ondertussen leert Stella Gibson de vertrouwde omgeving van hem kennen. Ze komt in contact met zijn vrouw die de details van haar soms vreemde relatie met haar man uit de doeken doet.
Paul Spector wordt op de rooster gelegd door zijn psychologe, langzaamaan begint hij zich zijn daden te herinneren. Ondertussen zet zijn team advocaten alles op alles om een rechtszaak te voorkomen.
In de slotaflevering wordt het bijzonder spannend hoe de zaak wordt opgelost. Houdt Spector iedereen voor de gek? Of zal hij berouw tonen voor zijn gruwelijke daden?
Fall, The seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.