background
Insecure seizoen 2

Insecure seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

8 afleveringen | Komedie | 2017 | 30 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Premiere van seizoen twee. Issa heeft het lastig nu het uit is met Lawrence, terwijl ze kampt met de uitdagingen van een nieuwe werkopdracht. Molly stelt vraagtekens bij haar waarde op het werk. Lawrence moet zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheden.
Issa probeert een vreemde ontmoeting te begrijpen. Lawrence moet nadenken over cruciale beslissingen. Nadat ze harde feiten heeft gehoord, probeert Molly bij de 'mannenclub' op kantoor te komen. Issa en Freida krijgen met een lastige conrector te maken.
Een seksueel gefrustreerde Issa probeert op een nieuwe manier te daten. Tijdens een avondje uit met de meiden, komt Molly een veelbelovende nieuwe man tegen. De toewijding van Lawrence wordt getest door zijn nieuwe werkvrienden.
Tijdens een feestje overdag wordt het nieuwe zelfvertrouwen van Issa ondermijnd. Molly heeft plezier met een vriend uit haar jeugd, Dro. Een uitje naar de supermarkt verandert in een wilde en gekke nacht voor Lawrence.
Issa probeert een rooster op te bouwen en krijgt ruzie met Frieda tijdens een werkuitje. De dag van Molly neemt een onverwachte wending tijdens de vernieuwing van de huwelijksgeloften van haar ouders. Lawrence komt per ongeluk nieuws over Issa tegen.
Zonder auto, wordt Issa geconfronteerd met teleurstelling bij het bijhouden van haar schema. Molly maakt zich zorgen over een sterke vriendschap en omarmt iets nieuws. Lawrence wordt geconfronteerd met de werkrealiteit nadat hij een nieuwe app pitcht.
De spanning loopt op tijdens het etentje van Derek en Tiffany. Molly denkt na over haar toekomst nadat ze wordt gedwongen om haar romantische realiteit onder ogen te zien. Issa probeert om de problemen met Frieda op te lossen.
Slot seizoen twee. In de loop van een belangrijke maand moeten Issa, Molly en Lawrence belangrijke keuzes onder ogen zien die impact hebben op hun werk en persoonlijke levens, waarbij ze allemaal moeten kiezen tussen een nieuwe toekomst of het verleden.
Insecure seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.