background
Secrets and Lies

Secrets and Lies

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Misdaad | 2014 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 30-04-2018

Tijdens zijn dagelijkse hardloopronde stuit Ben op het levenloze lichaam van de jonge Tom Murphy. Het nieuws verspreidt zich door de stad en rechercheur Cornell, die op de zaak is gezet, bezoekt Ben voor een routine-ondervraging. Al snel verandert hij van een barmhartige samaritaan in een moordverdachte. Terwijl de getalenteerde rechercheur op zoek gaat naar de feiten, richten de media hun pijlen op Ben en zijn gezin. Hij probeert aan de druk te ontsnappen, en vanaf het moment dat hij de ingewikkelde taak op zich neemt om zijn onschuld te bewijzen, staat zijn leven op zijn kop.
Als hij schokkende informatie van rechercheur Cornell over de zaak krijgt, neemt Ben het heft in handen door de mensen te onderzoeken die Tom het meest na stonden. Toms moeder, Jess, manoeuvreert Ben in de richting van haar echtgenoot, Scott, die zij verdenkt van de moord. Er ontstaat een verwijdering in Bens gezin als hij zijn oudste dochter, Natalie, afluistert tijdens een verdacht telefoontje. Ze gaan naar de begrafenis van Tom, waar de media hen blijven lastigvallen. Een van Bens duistere geheimen wordt op verbluffende wijze onthuld.
Met de feestdagen in aantocht probeert Ben Crawford tevergeefs zijn gezin bijeen te houden, nadat bekend is geworden dat de vermoorde Tom Murphy zijn buitenechtelijke zoon is. Terwijl de kritische blikken van de buurt op Ben zijn gericht, ontdekt hij tot zijn ontsteltenis een bewijsstuk dat rechercheur Cornell kan gebruiken om zijn betrokkenheid bij de moord op zijn zoon hard te maken. Bens leven stort verder in als zijn gezin nog een persoonlijke schok te verduren krijgt.
Rechercheur Cornell brengt een leugen aan het licht van Ben Crawfords dochter, Natalie. Daarmee confronteert Ben zijn buurvrouw, de verdrietige echtgenote van de kinderarts van het gezin. Hij stuit daarbij op een geheim dat mogelijk op betrokkenheid wijst van de buren bij de dood van Tom Murphy. Hierdoor krijgt Ben de kans de vinger naar iemand anders te wijzen, wat hij, in een poging zijn naam te zuiveren, dan ook snel doet.
Als Ben de autistische zoon van zijn buren, Matt Daly, helpt, stuit hij op een cruciaal bewijsstuk in verband met de moord op Tom, wat maakt dat hij de familie Daly begint te verdenken. Als hij ze vervolgens confronteert met hun mogelijke betrokkenheid bij de dood van zijn jonge zoon, komen er nog meer geheimen en leugens aan het licht op Chelsea Bay Drive. Ondertussen is er een nieuwe dreiging in Bens leven, die veel gevaarlijker is dan hij denkt.
De burgerwacht zet een tandje bij en voert de dreigementen aan Ben Crawford op. Ben maakt zich zorgen om de veiligheid van zijn gezin en gaat schoorvoetend akkoord met politiebescherming voor zijn vrouw en dochters, maar hij weigert zichzelf te laten observeren door de politieagenten. Ben ontsnapt aan de waakzame blik van rechercheur Cornell en haarteam door tijdelijk bij zijn beste vriend en vertrouweling, Dave, in te trekken. Maar op het moment dat Ben minder op zijn hoede is, verandert een rustige avond met zijn vriend in iets veel gevaarlijkers.
Ben bezoekt een gevangene die informatie heeft die zou kunnen bewijzen dat rechercheur Cornell het niet zo nauw neemt met de wet. Met de 'hulp' van Arthur Fenton probeert Ben Cornell ten val te brengen, maar een anonieme tip zorgt ervoor dat Ben weer de hoofdverdachte is, en de familie Crawford bezwijkt eindelijk onder de druk.
Ben is alleen op kerstavond en de situatie dringt tot hem door nadat rechercheur Cornell hem belastende videobeelden laat zien, die vrijwel garanderen dat hij zal worden beschuldigd van de moord op Tom Murphy. In een poging om de gebeurtenissen van de avond waarop Tom is gestorven terug te halen reconstrueert hij wat hij heeft gedaan die avond, op zoek naar aanwijzingen die z'n naam zouden kunnen zuiveren. Ondertussen zitten dochters Natalie en Abby tussen twee vuren tijdens de vechtscheiding van Christy en Ben. Als alles er wel heel somber uitziet, verandert een schokkende ontdekking alles.
Bens ontdekking op zolder vergroot de spanning tussen hem en Christy, die nog steeds zorgt dat hij de kinderen niet kan zien. Als Ben eindelijk even samen is met zijn dochter Abby op de kerstmarkt, verandert een ongewenste gast de loop van de avond. Nadat door de lekkage in het laboratorium het meeste bewijs onbruikbaar is geworden, weigert rechercheur Cornell te wachten tot alles opnieuw getest is. Ze gaat terug naar de plaats delict in de hoop dat ze iets nieuws zal vinden dat kan leiden tot een arrestatie.
Er is een verdachte in hechtenis genomen en Ben kan eindelijk ontspannen wat tijd doorbrengen met zijn dochters, al zijn ze niet meer hetzelfde gezin als eerst. Maar een beoordelingsfout van Ben leidt tot een schokkende ontdekking, waardoor hij een keuze moet maken die zijn leven voor altijd zal veranderen.
alt Text

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.