background
Quantico

Quantico

Inbegrepen bij Movies & Series

22 afleveringen | Misdaad | 2015 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 30-04-2018

Een gevarieerde groep rekruten komt aan op de FBI-academie in Quantico om getraind te worden. Ze zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus het lijkt onmogelijk dat een van hen het brein achter de grootste aanslag op New York sinds 11 september 2001 kan zijn.
Alex is op de vlucht en moet Liam en zijn team te slim af zijn om haar flat binnen te komen en te zoeken naar iets wat haar naam kan zuiveren. Ondertussen zien we in een flashback naar de training in Quantico dat de nieuwelingen een speld in een hooiberg moeten zien te vinden als ze zoeken naar potentiële bedreigingen van de staatsveiligheid.
Alex krijgt informatie over haar vader en zijn FBI-verleden. De nieuwelingen leren de kunst van het maken van een daderprofiel en richten zich op de sterke en zwakke kanten van hun klasgenoten, waarbij hun zelfvertrouwen en vriendschap op de proef worden gesteld.
In Quantico krijgen de rekruten een training in het bevrijden van gijzelaars die Alex doet twijfelen of ze het wel kan en of ze misschien moet stoppen met de opleiding. In de toekomst blijft Alex zoeken naar aanwijzingen en vindt ze een aanwijzing die de onschuld van een bevriende klasgenoot in twijfel trekt. Maar is de aanwijzing echt wat ze denkt? Niemand is wie hij lijkt te zijn.
De nieuwelingen verlaten voor het eerst de campus voor hun eerste undercover-opdracht. Op een avond vol onvoorspelbare gebeurtenissen trekken Alex and Ryan naar elkaar toe en worden de rekruten op de proef gesteld. In de toekomst besluit Alex om haar kant van het verhaal te vertellen en heeft ze haar eerste echte interview. Iedereen die kijkt, vraagt zich af wie er nou echt de waarheid spreekt.
De nieuwelingen krijgen les in bewaking door dat toe te passen op Miranda en haar getroubleerde zoon Charlie. Shelby probeert Caleb op afstand te houden, maar Raina opent de deur naar een nauwere band met Simon. In de toekomst krijgt Alex hulp als ze probeert een FBI- computer te hacken.
Het is tijd voor het tussentijdse examen in Quantico en de nieuwelingen krijgen een explosieve opdracht, waardoor sommige leerlingen definitief naar huis moeten. In de toekomst blijft Alex proberen haar naam te zuiveren. Ze vindt Nimah en Raina, die zorgen voor meer vragen dan antwoorden en die de vraag oproepen wie je echt kunt vertrouwen.
In de toekomst wordt het computernetwerk van de FBI gehackt en wordt geheime informatie openbaar gemaakt, waaruit Alex de conclusie trekt dat er er sprake is van een tweede bom in New York. Terug in de tijd in Quantico krijgen de rekruten allemaal een aparte opdracht, maar komen ze erachter dat de opdrachten allemaal met elkaar verbonden zijnm zodat ze leren het grote plaatje te zien.
De nieuwelingen krijgen college van gastspreker dr Susan Langdon, gespeeld door Anne Heche. Dr Langdon is een voormalig FBI-agent en profiler die de rekruten opdracht geeft om de zaken van seriemoordenaars te bekijken en dat ene slachtoffer te vinden dat niet 'past' in de zaak. Maar als Simon te goed wordt in het vinden van dingen die niet kloppen, loopt zijn leven gevaar. In de toekomst wordt Alex ondervraagd door een specialistisch FBI-team, terwijl het leven van Ryan aan een zijden draadje hangt.
In Quantico komen er door een urgente verhoor van de tuchtcommissie verborgen geheimen boven water, terwijl Alex in de toekomst in het geheim samenwerkt met haar team om de echte bommenlegger te vinden voor de tijd op is.
De terroristen die achter de bomaanslag op Grand Central Station zaten, onthullen eindelijk hun identiteit, maar in plaats van antwoorden roept dat vragen op. Terug in de tijd in Quantico krijgen de rekruten een paar welverdiende dagen vrij met de feestdagen, maar niet iedereen is even blij als er geheimen worden onthuld en de grenzen vervagen.
Alex moet tijdens een hoorzitting van het Congres getuigen over de terroristische bomaanslagen. Ze is ervan overtuigd dat Elias niet alleen handelde en is vastbesloten om antwoorden te vinden en de waarheid te achterhalen. Terug in de tijd in Quantico, voegt een nieuwe groep rekruten zich bij Alex en haar klasgenoten, wat leidt tot spanningen en wedijver tussen de verschillende groepen rekruten.
De nieuwelingen leren informatie van geheime informanten te verkrijgen, maar ze beseffen al snel dat het nog niet zo makkelijk is om een FBI-agent te zijn. In de toekomst belanden Alex en een mede-agent in een situatie van leven en dood als ze worden gedwongen om geheime informatie te verstrekken die dodelijk gevolgen kan hebben.
In Quantico werken de nieuwelingen samen in het kader van een training in defensief rijden, terwijl de spanning tussen Liam en Drew tot een uitbarsting komt, wat leidt tot schokkende bekentenissen en gevolgen. In de toekomst worstelt Simon met zijn nieuwe realiteit na wat er allemaal heeft plaatsgevonden.
Een terreurcel probeert te infiltreren in Quantico, waardoor Miranda en Liam een dodelijke prijs moeten betalen. In de toekomst krijgt Alex nog steeds instructies van de terrorist en hangt het leven van Claire Haas aan een zijden draadje.
In Quantico krijgen de nieuwelingen een oefening die iets te dichtbij komt voor Shelby. In de toekomst vindt Alex een onwaarschijnlijke bondgenoot in Hannah terwijl ze probeert de terrorist ervan te weerhouden om opnieuw toe te slaan.
In Quantico moeten de nieuwelingen zich verdiepen in mensenhandel. Liam en Miranda dagen ze uit de grens over te steken zonder paspoort. In de toekomst blijft Simon Alex helpen om te proberen de terrorist te vinden met gevaar voor eigen leven.
In Quantico gaan de nieuwelingen elkaars achtergrond na om te bepalen wie er veiligheidsbevoegdheid op hoog niveau krijgt, waarbij Alex, Shelby en Iris verrassende waarheden ontdekken over Drew, Will en Caleb. In de toekomst neemt Alex op met Claire Haas om haar vermiste vrienden te vinden en ontdekt ze wat er met Caleb gebeurd is.
De nieuwelingen ontmoeten vertegenwoordigers van verschillende FBI-afdelingen die ze helpen een beslissing te nemen over welke richting ze in de toekomst op willen. In de toekomst blijft Alex zoeken naar de terrorist en ontdekt ze een paar bekende gezichten, waaronder iemand die weet waar de terrorist op uit is.
Met nog maar een paar weken te gaan tot hun afstuderen worden de rekruten naar verschillende vestigingen van de FBI gestuurd, waar Alex and Ryan samen aan een zaak werken. In de toekomst neemt de relatie van Shelby en Caleb een wending, en Alex weet niet wie ze kan vertrouwen als ze nieuwe informatie ontdekt over de man van wie ze houdt.
alt Text

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.