background
Powers seizoen 1

Powers seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Superhelden, Actie | 2015 | 36 min |     | Beschikbaar t/m 30-09-2018 | € 0

Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en supermensen samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Het hebben van speciale krachten kan iemand in een klap beroemd maken en dus is de dood van een beroemde superheld voorpaginanieuws. Rechercheur Christian Walker en zijn nieuwe partner Deena Pilgrim gaan op zoek naar de waarheid. Dit leidt hen naar Carlista, een jonge vrouw met een mysterieus verleden en verdachte motieven.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Verscheurd door het verlies van zijn bovennatuurlijk krachten, moet rechercheur Walker zijn persoonlijke demonen zien te verslaan. Daarnaast is hij ook op zoek naar Carlista, die plots vermist is. En met de terugkeer van zijn oude vriend, nu vijand, Johnny Royalle, blijft Walker met meer vragen dan antwoorden zitten.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in LA een politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Wanneer een dodelijke drugs op het publiek wordt losgelaten, gaan Walker en Pilgrim, met behulp van Retro Girl, op zoek naar het criminele meesterbrein dat hierachter zit. Als er meer aanwijzigingen aan het licht komen, beseft Walker dat zijn gevaarlijke voormalige mentor Wolfe misschien de antwoorden zal hebben waar hij naar op zoek is.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Walker, Pilgrim en de andere agenten van de Powers-afdeling moeten Wolfe's ontsnapping uit de zwaarbewaakte gevangenis zien te voorkomen. Terwijl de moordlustige Wolfe als een dolle tekeer gaat in de gevangenis, wordt het team gedwongen een nieuwe top secret technologie op hem uit te proberen: de Drainer.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Terwijl Retro Girl, Zora en de andere superhelden alles op alles zetten om Wolfe's ontsnapping te voorkomen, beseft Walker dat hij de enige is die Wolfe kan stoppen. Het is de onvermijdelijke confrontatie tussen de mentor en zijn leerling.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. In de nasleep van de strijd tegen Wolfe, komen de agenten van de Powers-afdeling samen om het verlies van hun collega's te verwerken. Ondertussen zoekt Walker naar antwoorden over zijn eigen toekomst.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Walker en Pilgrim moeten snel reageren om te voorkomen dat Johnny Royalle en Wolfe ellkaar in de gevangenis ontmoeten. Zora heeft moeite met haar nieuwverworven faam en krijgt daarbij hulp van de ervaren superheld RetroGirl.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Royalle probeert Walker te overtuigen om hem te helpen bij de vernietiging van Wolfe. Hij onthult wat de gevolgen zullen zijn als Wolfe er ooit in slaagt te ontsnappen. Ondertussen verspreidt de boodschap van Chaotic Chick zich razendsnel met dodelijke gevolgen.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Terwijl Johnny Royalle begint aan de uitvoering van het plan om Wolfe te vermoorden, moet Walker besluiten hoe ver hij bereid is om te gaan om zijn oude krachten terug te krijgen. Ondertussen proberen de andere agenten Royalle in de val te lokken.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Wolfe is ontsnapt uit de gevangenis. Het is aan de Powers om hem te stoppen voordat hij de hele stad vernietigt. Zal het vermoorden van Wolfe de mensheid redden of liggen er nog gevaarlijkere krachten op de loer?
Powers seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.