background
Battle Creek seizoen 1

Battle Creek seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Misdaadkomedie, Misdaad | 2015 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 30-09-2018 | € 0

Amerikaanse misdaadserie. Rechercheur Russ Agnew krijgt te horen dat hij moet samenwerken met FBI-agent Milt Chamberlain. De twee zijn tegenpolen. Milt is een populaire, optimistische jongeman, Russ een uitgebluste norse speurder. Milt wilt alle mogelijke moderne hulpmiddelen van de FBI ter beschikking stellen van het politiekantoor van Battle Creek. Bij een dubbele moordzaak wordt al meteen duidelijk dat de aanpak van beide agenten danig verschilt. Russ houdt vast aan zijn traditionele verhoortechniek, terwijl Milt er de nieuwste forensische technieken bijhaalt.
Amerikaanse misdaadserie. Russ en Milt moeten een ongewone moordzaak onderzoeken in Battle Creek. Een man werd vastgebonden aan een boom nadat hij was verdronken in esdoornsiroop. Zijn vrouw en schoonvader denken meteen in de richting van een meedogenloos misdaadkartel. Intussen zoekt Font naar een oplossing voor zijn migraine. Hij zoekt zijn toevlucht tot medische marihuana, maar hij is er niet van overtuigd dat hem wel echte marihuana werd verkocht.
Amerikaanse misdaadserie. Terwijl Russ, Milt en Font een bezoekje brengen aan een middelbare school in Battle Creek, vindt politiehond Cookie een kilo heroïne in de rugzak van een van de leerlingen. De rechercheurs verdenken de vader van het meisje, maar al vlug worden ze er zelf van beschuldigd de drugs in de rugzak te hebben gestopt. Of is er misschien een andere collega die zich inlaat met duistere zaakjes?
Amerikaanse misdaadserie. Een dertigjarige serveerster wordt vermoord aangetroffen. Op de plaats van de moord vinden de rechercheurs de sporen van een labrador. Russ gaat op zoek naar de hond, maar dat loopt niet van een leien dakje. Uiteindelijk komen de rechercheurs terecht in de wereld van de high society van Battle Creek, een wereld met tal van duistere geheimen en dubbele agenda's.
Amerikaanse misdaadserie. Het vrijgezellenfeestje van Funkhauser komt tot een vroeg einde wanneer blijkt dat er brand is uitgebroken in het huis van Guziewicz. Russ snelt ter plaatse en al snel wordt duidelijk dat het om een aangestoken brand gaat. Font volgt het spoor van de reeks liefjes die Guziewicz de laatste tijd heeft versleten, Jacocks gaat op zoek naar haar vervreemde zoon, die een crimineel verleden heeft, en Milt en Ross pluizen een lijst uit van de misdadigers die Guziewicz recent heeft laten opsluiten.
Amerikaanse misdaadserie. Burgemeester Hardy wordt beschoten tijdens de jaarlijkse Dag van het Ontbijt op een middelbare school. Een modern snufje leidt Milt en Russ naar een appartementje waar een geweer is opgesteld dat vanop afstand wordt bestuurd met een gsm. Ze komen al vlug bij een hoofdverdachte uit. Intussen vergeet Font de waarborg te betalen voor de trouwzaal van Funkhauser, waardoor hij en zijn vrouw hun droom in rook zien opgaan. Font gaat op zoek naar een alternatieve locatie om zijn fout recht te zetten.
Amerikaanse misdaadserie. Er spoelt een afgesneden voet in een basketbalschoen aan langs de oevers van een meer. Russ moet zich wenden tot de enige persoon die misschien meer kan vertellen over de afkomst van de voet: zijn moeder, die in de gevangenis zit voor oplichterij. Op het eerste gezicht lijkt haar tip bruikbaar, maar met haar weet je nooit. Intussen wint een journalist inlichtingen in om een stuk te schrijven over Russ. Holly vreest dat daar onheil van komt.
Amerikaanse misdaadserie. Danny, de pleegzoon van Guziewicz, ontmoet per toeval Clarence, de man die zeventien jaar geleden veroordeeld werd voor de moord op zijn biologische ouders. Na hun gesprek twijfelt Danny of Clarence wel de echte dader was. Hij zegt er niks over tegen zijn adoptiemoeder, maar hij vraagt Milt om de zaak te heropenen. Milt gaat naar het motel waar de ouders van Danny werden vermoord.
Amerikaanse misdaadserie. Font is ervan overtuigd dat hij Barclay Spades heeft gezien, een witteboordencrimineel die op de zwarte lijst staat van de FBI. Milt hecht er weinig geloof aan, want de zaak werd zes maanden geleden afgesloten toen bleek dat Spades zelfmoord had gepleegd. Russ denkt dat Font zoiets niet zou verzinnen en vraagt daarom aan Guciewicz om de zaak te heropenen. Hij en Font zoeken in Detroit de agent op die getuige was van de zelfmoordpoging van Spades.
Amerikaanse misdaadserie. Enkele dagen voor zijn vrijlating ontsnapt bankovervaller Mitchell Ford uit de gevangenis. Milt vraagt aan Russ om hem te helpen opsporen. Wanneer Milt even uit de auto stapt om verder te zoeken langs de berm van de snelweg, loopt het fout. De voortvluchtige gevangene springt in de auto en ontvoert Russ.
Amerikaanse misdaadserie. Na een schietpartij in een park treffen Russ en Funkhauser een dokter aan die wanhopig probeert haar man in leven te houden. De getuigenissen over wat er is gebeurd, spreken elkaar tegen. Dankzij een vriend bij de NSA slaagt Milt erin om de gsm te traceren van een bewakingsagent die in het park was toen de moord gebeurde. Intussen is Hollie terug van haar cruise. Ze kan maar niet begrijpen dat haar date niet geïnteresseerd lijkt in seks.
Amerikaanse misdaadserie. De footballcoach van Valey High School wordt vermoord aangetroffen. Font en Funkhauser moeten het droeve nieuws melden aan zijn vrouw, Milt en Russ ondervragen de schooldirecteur en de assistent-coach. De eerste verdenkingen wijzen in de richting van Eddie Diamond, een voormalige ster van de schoolploeg die onlangs door de vermoorde coach werd ontslagen als materiaalman.
Amerikaanse misdaadserie. Het team van rechercheurs wordt opgeroepen voor een ontplofte auto. Wanneer ze aankomen, zit er niemand meer in de auto. Nochtans kon niemand de ontploffing hebben overleefd. Het blijkt de auto van Milt te zijn. Hij vraagt hulp aan de anderen om uit te zoeken wie de autobom heeft geïnstalleerd, maar hij wil dat alles tussen hen blijft. Hij heeft namelijke enkele geheimen om op te biechten.
Battle Creek seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.