background
Powers seizoen 2

Powers seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Superhelden, Actie | 2016 | 41 min |     | Beschikbaar t/m 30-09-2018 | € 0

Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. De wereld staat op zijn kop na de verschrikkelijke moord op Retro Girl. De druk ligt op de Powers-afdeling om de dader te vinden. Christian Walker wordt van de zaak afgehaald omdat hij te dicht bij het slachtoffer stond en daarnaast zelf een verdachte is.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Op de dag van de begrafenis van Retro Girl bereiden agenten Walker en Pilgrim zich voor om het geweld tussen twee rivaliserende bendes te stoppen. Calista maakt haar publieke debut als New Retro girl. En Walker zet in het geheim het onderzoek naar Retro Girls moordenaar voort.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Commandant Cross heropent officieus de Retro Girl-zaak en stuurt Pilgrim en Walker op een levensgevaarlijke missie. Ondertussen bereikt de bendeoorlog in de straten van Los Angeles een kookpunt en moeten de Powers hun best doen om de situatie onder controle te krijgen.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. De spanningen tussen de Powers-afdeling en de FBI lopen hoog op en Walker probeert het vertrouwen te winnen van agent Lange. Ondertussen lijkt nieuw bewijs in de Retro Girl-zaak te wijzen in de richting van een andere Power.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Na het rampzalige politieke schandaal, storten Walker en Pilgrim zich op het onderzoek naar een belangrijke verdachte en leggen daarbij schokkende politieke connecties bloot. Ondertussen is Triphammer vastbesloten om een eigen Powersteam te starten. Hij rekruteert Zora en een nieuwe protege, Sgt. Tiberio Martinez.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Terwijl Calista door Conrad Moody op een voetstuk wordt geplaatst, wordt een waardevol lid van de gemeenschap vermoord. Nu zowel Walker als Pilgrim zijn geschorst, kunnen ze niets anders dan machteloos toekijken terwijl de stad zich om hen heen ontrafelt.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Terug na hun schorsing, moeten Walker en Pilgrim de moord op een anti-powers senator onderzoeken. Ondertussen onthullen flashbacks meer over het verleden van de bekendste superhelden.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Terwijl Walker ontdekt dat er iets niet helemaal klopt met SuperShock, onderzoeken Pilgrim en Kutter een ongrijpbaar spook. Calista's vader, met wie ze geen contact heeft, duikt onverwachts op.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. Walker heeft het vermoeden dat zijn mentor en beroemde superheld Supershock gek aan het worden is. En terwijl de superhelden met de bosjes neervallen, geniet een van hen van de chaos.
Amerikaanse misdaadserie gebaseerd op de strips van Marvel Comics. In een wereld waar mensen en superhelden samenleven, is er in Los Angeles een speciale politie-eenheid opgericht die zich bezig houdt met zaken waar mensen met bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn. SuperShock, de grootste superheld aller tijden, is doorgedraaid en de andere Powers bundelen hun krachten om hem te bestrijden. Walker ontdekt dat Retro Girl belangrijke informatie heeft achtergehouden. Hij wordt gedwongen om een zeer moeilijke beslissing te nemen.
Powers seizoen 2
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.