background
SuperMansion seizoen 2

SuperMansion seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

12 afleveringen | Actiekomedie, Komedie | 2017 | 22 min |    | Beschikbaar t/m 31-08-2018 | € 0

Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Sinds dr. Devizo de SuperMansion vernietigde en alle schurken los liet in Storm City, verkeert de league nog steeds in een staat van verwarring. Terwijl American Ranger Cooch helpt met het verwerken van de dood van Brad, proberen Titanium Rex en Jewbot een mysterieuze internetcult te stoppen in het lekken van gevoelige informatie over de League.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. In een poging om het slechte publieke imago van de League te verbeteren reist Rex naar de Champston Universiteit. Hij vraagt zijn oude vriendin tv-presentatrice Portia Jones om hulp. Black Saturn introduceert Jewbot in de wereld van de studentenvereningen en ook de andere helden proeven van het studentenleven.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Het nieuwste lid van de League, Portia Jones (aka Zenith), onthult haar plan om de publieke opinie over de League te verbeteren: het openen van een League of Freedom-pizzeria met speelhal. Rex en het team probeert het beste te maken van deze beschamende nieuwe onderneming en Jewbot verkeert in een existentiële crisis.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Acteur J.K. Simmons is geïnteresseerd om de rol van Rex te spelen in een film en de League nodigt hem uit in het huis. Rex is erg van de acteur onder de indruk. Ondertussen nemen de schurken in Storm City hun intrek in een nieuwe schuilplaats, maar er ontstaan al snel meningsverschillen over het leiderschap.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Een Black Saturn uit de toekomst reist terug in de tijd naar het huidige Storm City om een gebeurtenis te stoppen die een wereldwijde apocalyps zal veroorzaken. Zenith en Ranger hebben seks en terwijl de oudere Black Saturn de League helpt met het stoppen van Zeniths paringsritueel, wordt de huidige Saturn naar een post-apocalyptische toekomst gestuurd.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. De League wordt opgeroepen om te voorkomen dat een reuzachtige buitenaardse alien de planeet aarde vernietigt. De helden krijgen hulp van NASA, maar Rex en zijn team blijken zeer ongeschikt te zijn voor de ruimtevaart.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Nadat Black Saturn ontslag heeft genomen bij de League, neemt hij zijn eerste eigen zaak aan: de ontvoering van een aantal vrouwen die model stonden voor een bekende fotograaf uit de jaren 70. Terwijl Saturn op zoek gaat naar de fotograaf, wordt Titanium Rex achtervolgd door zijn oude geheime identiteit
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Na jaren van zoeken wordt Rex' broer, Titanium Dax, de tweede inwoner van Subtopia die door het aardoppervlak heen breekt. Hij en zijn monsterslaaf, Liplor, zijn dolgelukkig dat Rex nog leeft. Maar de hereniging krijgt een nare bijsmaak wanneer Dax dreigt een geheim over Rex' afkomst te onthullen.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Rex is ondergedoken om de League te beschermen. Hij werkt als houthakker ver weg van de beschaving. Terwijl Rex probeert te wennen aan zijn nieuwe leven als gewone man, probeert Robobot de League weer bij elkaar te krijgen, zodat ze een bedreiging voor Storm City aan kunnen pakken.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Het leger uit Subtupia is tot de aardoppervlakte doorgedrongen en begonnen met de slavernij van het menselijke ras. Om de invasie te stoppen moet de League of Freedom samenwerken met de schurken van de Injustice Club. Maar Rex, Lex en dr. Devizo kunnen hun verschillen niet opzij zetten.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Wanneer Mr. Skibumpers, een gnoom uit de ruimte, een echte kerstman loslaat, is het aan de League of Freedom om kerstmis te redden.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Titanium Rex bereidt de SuperMansion voor op Halloween, een stressvolle dag waarop het bovennatuurlijke kwaad de superhelden van de wereld komt vervelen. Ondanks alle moeite raakt Robobot bezeten door een demonisch virus, heeft American Ranger een afspraakje met een geest en probeert Black Saturn iemand in bed te krijgen.
SuperMansion seizoen 2
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.