background
SuperMansion seizoen 1

SuperMansion seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Actiekomedie, Komedie | 2015 | 22 min |    | Beschikbaar t/m 31-08-2018 | € 0

Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Wanneer de League per ongeluk een nationaal monument beschadigt, moeten de superhelden zich verantwoorden voor het Congres. Black Saturn heeft een confrontatie met zijn vijand, de Groaner. Ondertussen gaat Robobot op zoek naar zijn afkomst en heeft het team moeite met het oplossen van een budgetcrisis.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Wanneer Omega Ted, een oude collega van Titanium Rex, dood wordt gevonden, moet de League of Freedom voor zijn Omega Pets zorgen. Terwijl Jewbot, Cooch en Brad moeite hebben met deze taak, onderzoeken Black Saturn, Rex en American Ranger Teds mysterieuze dood.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Na een vernederende ontmoeting met de intergalactische superslechterik Blazar, probeert Titanium Rex zijn publieke imago te redden. Black Saturn start een onderzoek om te achterhalen wie zijn eten steeds opeet en Brad probeert ervan te profiteren dat Cooch krols is.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Acteur J.K. Simmons is geïnteresseerd om de rol van Rex te spelen in een film en de League nodigt hem uit in het huis. Rex is erg van de acteur onder de indruk. Ondertussen nemen de schurken in Storm City hun intrek in een nieuwe schuilplaats, maar er ontstaan al snel meningsverschillen over het leiderschap.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Een Black Saturn uit de toekomst reist terug in de tijd naar het huidige Storm City om een gebeurtenis te stoppen die een wereldwijde apocalyps zal veroorzaken. Zenith en Ranger hebben seks en terwijl de oudere Black Saturn de League helpt met het stoppen van Zeniths paringsritueel, wordt de huidige Saturn naar een post-apocalyptische toekomst gestuurd.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Titanium Rex weet niet wat hij moet doen, wanneer Lex Lightning voor zijn deur staat en beweert dat ze zijn onwettige dochter is. Terwijl Rex worstelt met het vaderschap, richten American Ranger, Black Saturn en Brad een rockband op om indruk te maken op Lex.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Black Saturn begeeft zich weer in het datingcircuit nadat zijn hart werd gebroken. Rex, Ranger en Brad proberen een streng nieuw trainingsregime uit met personal trainer Johnny Rabdo. Ondertussen probeert Lex in een goed blaadje te komen bij Cooch en worstelt Jewbot met genderindetiteit.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Brads schandelijke afkomst wordt onthuld en zijn bewogen verleden komt aan het licht. Ondertussen probeert de rest van de League onder de spelletjesavond van Titanium Rex uit te komen en ontdekt American Ranger de geneugten van het moderne internet.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Als Black Saturn geen geld meer krijgt van zijn rijke ouders, besluit hij hen te confronteren. Met behulp van Lex probeert hij zijn zakgeld terug te krijgen. Jewbot neemt de zorg voor Black Saturns kleine broertje, Dudley, op zich en Titanium Rex probeert het televisieabonnement van de mansion op te zeggen.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. Het rustige kampeeruitstapje van Rex en Ranger verloopt niet helemaal volgens plan, wanneer de rest van de League besluit om met hen mee te gaan. Rex wacht het perfecte moment af om een duister geheim aan Ranger te onthullen, terwijl Saturn zijn relatie met Lex probeert te verbergen. Jewbot gaat offline en Cooch ontdekt dat de natuur niet helemaal haar ding is.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. De League of Freedom bereidt zich voor op het ergste, wanneer de vindingrijke dr. Devizo zijn ontsnapping uit de gevangenis van hun huis plant. Black Saturn gaat undercover, terwijl Rex het net zo slim probeert te spelen als Devizo. American Ranger is op zoek naar wraak voor Gloria's verraad.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. De miljardair Ivan Whiff probeert Lex weg te lokken van de League. Ondertussen onderwerpt Jewbot de League aan lichamelijke onderzoeken, waardoor Ranger zijn rug tegen de moderne geneeskunde keert en Brad ontdenkt dat hij misschien allergisch is voor Cooch.
Amerikaanse animatieserie. De bejaarde superheld Titanium Rex probeert samen met zijn superheldenteam, de League of Freedom, relevant te blijven in een veranderende wereld. In de seizoensfinale zorgt dr. Devizo voor een ontsnapping uit de gevangenis van de meest gevaarlijke schurken. Rex wordt achtervolgd door zijn verleden en de ergste angsten van de overige leden van de League worden werkelijkheid.
SuperMansion seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.