background
Houdini and Doyle seizoen 1

Houdini and Doyle seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Misdaad, Misdaaddrama | 2016 | 42 min | | Beschikbaar t/m 31-08-2018 | € 0

Brits-Canadese misdaadserie licht gebaseerd op het leven van Harry Houdini en Arthur Conan Doyle. Houdini is een rationele scepticus, terwijl Doyle sterk gelooft en het paranormale en bovennatuurlijke. Samen lossen ze de meest uiteenlopende misdaden op. Houdini, Doyle en Adelaide onderzoeken de moord op een non in een van de beruchte Magdalenakloosters. Een getuige beweert dat de dader een jong meisje is, dat door de non werd gekweld. Het enige probleem is dat dit meisje al zes maanden dood is.
Brits-Canadese misdaadserie licht gebaseerd op het leven van Harry Houdini en Arthur Conan Doyle. Houdini is een rationele scepticus, terwijl Doyle sterk gelooft en het paranormale en bovennatuurlijke. Samen lossen ze de meest uiteenlopende misdaden op. Een twaalfjarige jongen schiet een prominente strijdster voor vrouwenrechten neer. Hij beweert dat het wraak is voor een moord die zij eerder pleegde, namelijk die op hem in een vorige leven. Om de waarheid te achterhalen, moet het team graven in het verleden en een eeuwenoude moordzaak oplossen.
Brits-Canadese misdaadserie licht gebaseerd op het leven van Harry Houdini en Arthur Conan Doyle. Houdini is een rationele scepticus, terwijl Doyle sterk gelooft en het paranormale en bovennatuurlijke. Samen lossen ze de meest uiteenlopende misdaden op. Wanneer een provocateur in het publiek van een gebedsgenezer op mysterieuze wijze wordt geveld, moet het team onderzoeken of de genezer daadwerkelijk in contact staat met god. Doyle hoopt dat de man een wonder kan verrichten voor zijn vrouw die al zes maanden in coma ligt, maar Houdini denkt dat ze te maken hebben met een oplichter.
Brits-Canadese misdaadserie licht gebaseerd op het leven van Harry Houdini en Arthur Conan Doyle. Houdini is een rationele scepticus, terwijl Doyle sterk gelooft en het paranormale en bovennatuurlijke. Samen lossen ze de meest uiteenlopende misdaden op. Tijdens een aantal aanvallen, wordt een zakenman vermoord door een mysterieus spook met demonische ogen. Terwijl de paniek zich door de straten van Londen verspreidt, probeert het team te achterhalen of ze te maken hebben met massahysterie, of met een echt monster dat uit is op angst en verderf.
Brits-Canadese misdaadserie licht gebaseerd op het leven van Harry Houdini en Arthur Conan Doyle. Houdini is een rationele scepticus, terwijl Doyle sterk gelooft en het paranormale en bovennatuurlijke. Samen lossen ze de meest uiteenlopende misdaden op. Een aantrekkelijk reizend medium gebruikt haar paranormale gaven om misdaden op te lossen. Dit tot grote frustratie van Houdini, die er maar niet in slaagt om te achterhalen wat haar trucje is. Doyle daarentegen is ervan overtuigd dat haar gave echt is en hoopt dat ze contact kan leggen met zijn comateuze vrouw.
Brits-Canadese misdaadserie licht gebaseerd op het leven van Harry Houdini en Arthur Conan Doyle. Houdini is een rationele scepticus, terwijl Doyle sterk gelooft en het paranormale en bovennatuurlijke. Samen lossen ze de meest uiteenlopende misdaden op. Een man wordt wakker in een veld. Hij beweert een ontmoeting te hebben gehad met wezens afkomstig van een andere planeet die zijn vrouw hebben ontvoerd. Het team gaat op onderzoek uit. Deze keer is het echter Houdini die gelooft, terwijl Doyle denkt dat het slechts om een dronken verzinsel gaat.
Brits-Canadese misdaadserie licht gebaseerd op het leven van Harry Houdini en Arthur Conan Doyle. Houdini is een rationele scepticus, terwijl Doyle sterk gelooft en het paranormale en bovennatuurlijke. Samen lossen ze de meest uiteenlopende misdaden op. Wanneer verschillende mensen zich letterlijk doodgeschrokken zijn, leiden aanwijzingen het team naar Bedlam, een berucht gekkenhuis. Dan begint Doyle de grip op de realiteit te verliezen. Is hij zijn verstand aan het kwijtraken, of wordt hij misschien het volgende slachtoffer?
Brits-Canadese misdaadserie licht gebaseerd op het leven van Harry Houdini en Arthur Conan Doyle. Houdini is een rationele scepticus, terwijl Doyle sterk gelooft en het paranormale en bovennatuurlijke. Samen lossen ze de meest uiteenlopende misdaden op. Bram Stoker, schrijver van Dracula, klopt in paniek bij Doyle aan. Hij wordt achternagezeten door vampierjagers die denken dat hij een vampier is. Terwijl het team een moord onderzoekt, beginnen ze zich af te vragen welk duister geheim Stoker zo wanhopig voor de buitenwereld verborgen probeert te houden. Is hij misschien toch een vampier?
Brits-Canadese misdaadserie licht gebaseerd op het leven van Harry Houdini en Arthur Conan Doyle. Houdini is een rationele scepticus, terwijl Doyle sterk gelooft en het paranormale en bovennatuurlijke. Samen lossen ze de meest uiteenlopende misdaden op. Houdini en Doyle reizen naar Canada om een moordlustige klopgeest te onderzoeken. Daar ontmoeten ze andere paranormale experten, waaronder Thomas Edison die hen zijn laatste nieuwe uitvinding laat zien, de Necrophone, een apparaat om met de doden te communiceren.
Brits-Canadese misdaadserie licht gebaseerd op het leven van Harry Houdini en Arthur Conan Doyle. Houdini is een rationele scepticus, terwijl Doyle sterk gelooft en het paranormale en bovennatuurlijke. Samen lossen ze de meest uiteenlopende misdaden op. Een predikant in een klein stadje in Ontario wordt wakker in een nachtmerrie. Alle inwoners in zijn dorp zijn dood en er is geen enkel spoor van geweld. Was het bovennatuurlijk wraak van de oorsponkelijke inheemse bevolking? En waarom is de enige overlevende een man van God?
Houdini and Doyle seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.