background
Sprookjesboom Feest seizoen 1

Sprookjesboom Feest seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

26 afleveringen | Familie | 2009 | 37 min | | Beschikbaar t/m 01-10-2018 | € 0

Acteurs Marike Folles

Aflevering 01 - 02: In deze aflevering leest Marike het sprookje van Doornroosje en het sprookje van Draak Lichtgeraakt voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 03 - 04: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Chinese Nachtegaal en het sprookje van Assepoester voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 05 - 06: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Ganzenhoedster en het sprookje van Hans en Grietje voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 07 - 08: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Indische Waterlelies en het sprookje van Het Kabouterdorp voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 09 - 10: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Kikkerkoning en het sprookje van Klein Duimpje voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 11 - 12: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Kleine Zeemeermin en het sprookje van Het Meisje met de Zwavelstokjes voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 13 - 14: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De nieuwe kleren van de Keizer en het sprookje van De Prinses op de Erwt voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 15 - 16: In deze aflevering leest Marike het sprookje van Raponsje en het sprookje van Repelsteeltje voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 17 - 18: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Rode Schoentjes en het sprookje van Roodkapje voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 19 - 20: In deze aflevering leest Marike het sprookje van Sneeuwwitje en het sprookje van Tafeltje Dek Je, Ezeltje Strek Je voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 21 - 22: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Trollenkoning en het sprookje van De Fakir en de Tuinman voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 23 - 24: In deze aflevering leest Marike het sprookje van Vrouw Holle en het sprookje van De Wolf en de Zeven Geitjes voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Aflevering 25 - 26: In deze aflevering leest Marike het sprookje van De Zes Dienaren en het sprookje van Zwaan Kleef Aan voor aan de kinderen in de Sprookjesboom-studio. Natuurlijk komt er ook weer een Sprookjesbosbewoner op bezoek om vragen te beantwoorden en kijken Marike en de kinderen samen naar een aflevering van Sprookjesboom.
Sprookjesboom Feest seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.