Brillo Box (3¢ Off)
Brillo Box (3¢ Off)

Brillo Box (3¢ Off)

Inbegrepen bij Movies & Series XL

Documentaire | 2017 | 38 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2019

Acteurs


In 1969 kochten de ouders van Lisanne Skyler een Andy Warhol 'Brillo Box (3¢ Off)'-sculptuur. Een van de 17 die zijn gemaakt, en de enige waarvan bekend is dat deze is ondertekend door de artiest, voor $ 1.000. De Brillo-doosjes van Warhol (in elkaar gezet in zijn NYC-studio, The Factory), een exacte replica een verzendingsdoos voor het Brillo-zeepproduct, werden eerst niet gezien als legitiem door de kunstwereld. Maar 40 jaar later, op het moment dat de reputatie van Warhol als visionair modern kunstenaar al lang is verzegeld, is hetzelfde sculptuur voor meer dan $ 3.000.000 verkocht bij een recordbrekende veiling bij Christie's. Het humoristische verhaal van een familie wordt met Pop Art-kunst vermengd, en volgt de route van het iconische kunstwerk van de huiskamer van een familie uit New York naar de wereldwijde moderne kunstmarkt. Verder wordt gekeken naar de vluchtige aard van kunst en de waarde en beslissingen die een familiegeschiedenis bepalen.
Brillo Box (3¢ Off)

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu voor maar € 11,95 per maand.

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.