background
Galavant

Galavant

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | ---, Fantasy | 2015 | 20 min | | Beschikbaar t/m 28-02-2018

Door slechte raad lijden Galavant en zijn bemanning schipbreuk, waardoor ze te voet verder moeten om terug te keren naar het koningkrijk van Richard. Op een gegeven moment belanden Galavant en koning Richard in The Enchanted Forest Pub in West Hollow-wood, waar ze moeten werken voor de eigenaar, die heel anders tegen Galavant aan gaat kijken.
Galavant en Richard gaan naar een waarzegger die Galavant met Isabella in contact kan brengen door middel van een glazen bol. Isabella krijgt Galavant’s 'bericht' terwijl ze haar ontsnapping uit Hortensia aan het beramen is. Helaas is de 'verbinding' slecht en hoort Isabella de helft van de woorden niet.
Galavant en Richard zijn wanhopig op zoek naar een leger om Hortensia te bestormen en gaan terug naar zijn oude kasteel, waar ze zien dat het dorp floreert nu er democratie is. Richard belandt in een identiteitscrisis als hij ontdekt dat de mensen hem niet meer nodig hebben. Galavant probeert via een bijeenkomst in het stadhuis strijders uit het dorp te rekruteren, maar veel vrijwilligers zijn er niet. In Hortensia vergiftigt de boze bruiloftsplanner Wormwood Isabella’s brein met een betoverde tiara in de hoop dat ze hem helpt het koninkrijk over te nemen.
Tijdens hun zoektocht naar een leger ontdekt koning Richard dat hij gevoelens heeft voor Roberta, de mooie krijger die heeft aangeboden om te helpen. Galavant treedt op als koppelaar. Madalena is uitgenodigd voor het Basikobitcz-feest – voor de populaire meiden van het koninkrijk – en staat te popelen om in hun clubje te worden opgenomen. Maar het feest is niet wat Madalena ervan had verwacht en als ze naar huis gaat, ontdekt ze dat ze gevoelens heeft en daar is ze niet blij mee.
Galavant baalt van Richard als hij het Juweel van Valencia voor een draak verruilt en zelf op pad gaat om de reuzen te vinden. Ze zijn anders dan hij had verwacht, maar ze willen hem wel helpen, onder één voorwaarde: hij moet ze helpen de dwergen te verslaan. Gareth vertelt Sid over zijn gevoelens voor Madalena. Sid waarschuwt hem zijn gevoelens niet op te biechten, maar Gareth is vastbesloten. Dat leidt uiteindelijk tot een gevaarlijke situatie voor een van de mannen. Woodworm stuurt Isabella naar het paleis van Princess Jubilee om de uitnodiging voor de bruiloft persoonlijk te overhandigen.
Galavant loopt, samen met Richard en Roberta, zijn vader, Sir Arnold Galavant, tegen het lijf. Terwijl Richard zich voorbereidt op een gevecht door te trainen op de ridderschool van Arnold, komt Galavant het een en ander te weten over de man die hem als kind in de steek heeft gelaten. Madalena probeert van Gareths verjaardag een fantastische dag te maken, maar hij raakt liever betrokken bij een kroeggevecht. Isabella gaat terug naar Hortensia en stuurt Woodworm weg. Sid, die gezocht wordt in Valencia, vlucht naar het Bos van het Toeval, waar hij Woodworm tegenkomt.
Richard, Roberta en Sid brengen de dodelijk gewonde Galavant snel naar een genezer die een toverdrankje heeft dat zijn leven kan redden. Terwijl ze wachten tot Galavant er weer bovenop komt, delen Roberta en Richard bijna een liefdevol moment. Ondertussen vertelt Madalena wat ze echt voor Gareth voelt.
Als de strijd tussen Hortensia en Valencia begint, zijn Isabella en de Jester bereid om zich over te geven, maar als Isabella de eisen van Madalena hoort, gaat ze terug naar het kamp van Hortensia om de troepen te laten vechten. Tegen de wil van Gareth gaat een bange Madalena naar Wormwood om de kwade magie van de ‘Dark Dark Evil Way’ oftewel D’DEW te leren.
Galavant schiet met zijn zombie-leger Isabella en het volk van Hortensia te hulp. Gareth gaat weg bij Madalena nadat hij beseft dat ze hem heeft verraden en de Dark Dark Evil Way gebruikt.
Het zombieleger is in de ban van Madalena en Wormwood en komt in opstand tegen Galavant. Ondertussen maakt Richard jacht op Wormwood, en Gareth probeert Madalena tot rede te brengen, maar ze is vastbesloten om te leren hoe ze haar pasverworven duistere magie kan gebruiken.
alt Text
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.