background
Galavant

Galavant

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | ---, Fantasy | 2014 | 20 min | | Beschikbaar t/m 28-02-2018

Als de heldhaftige, charmante en knappe Sir Galavant zijn grote liefde, de mooie Madalena, aan de rijke, machtige en slechte koning Richard verliest, valt hij ten prooi aan wanhoop en drank. Als onze held niet dieper kan zinken, verschijnt prinses Isabella met het verzoek haar koninkrijk te redden en de slechte koning Richard te verslaan. Ook geeft ze Galavant de kans Madalena terug te winnen. Het heldendom en echte liefde liggen weer in het verschiet voor Galavant. Maar eerst zal hij weer in zijn oude heldenbroek moeten passen.
Galavant neemt deel aan een steekspel tegen een patserige rivaal, Sir Jean Hamm, om te kijken of hij weer in topvorm is (en om wat broodnodig reisgeld en een sappige haan te winnen). Maar al snel wordt duidelijk dat Galavant het niet makkelijk heeft. Koning Richard vraagt Gareth hem te helpen wat stoerder te worden, zodat Madalena hem minder veracht.
Bij een bezoek aan de woonplaats van Sid blijkt dat hij niet helemaal eerlijk is geweest over zijn loopbaan. Terwijl Galavant en Isabella Sids verhalen bevestigen, organiseert koning Richard een bal om de inwoners van Valencia op te vrolijken.
Door een ontmoeting met landpiraten ontdekken Galavant, Isabella en Sid dat ze zich over hun onbeduidende gekibbel heen moeten zetten en moeten gaan samenwerken. Koning Richard probeert met een nieuwe strategie de liefde van Madalena te winnen.
Als onze drie helden eindelijk Valencia naderen, vinden ze onderdak en doowop bij de plaatselijke monniken, die een eed van zang hebben afgelegd bij Confessional Monk. Madalena is teleurgesteld in koning Richard en besluit het heft in eigen hand te nemen. Samen met de maffe Chef en haar charmante dienstmeisje, Gwynne, verzint ze een sluw plan.
Galavant heeft het moeilijk als hij zich bewust wordt van wie hij echt houdt. Koning Richard leert zichzelf kennen dankzij het toverdrankje van tovenaar Xanax. Terwijl Galavant dichter bij de vrouw komt van wie hij echt houdt, begint een dappere koning Richard zich te laten gelden, net op het moment dat zijn slechtere, oudere broer, Kingsley, terugkeert.
Omdat ze een relatie hebben, wil Isabella dat Galavant indruk op haar ouders maakt met beleefde gesprekjes, maar hij denkt dat hij dat kan doen door iedereen uit de gevangenis te bevrijden en zo te redden van een wisse dood. Galavant krijgt de kans de held uit te hangen als koning Richard zijn broer uitdaagt voor een duel en iemand zoekt die voor hem kan vechten.
Galavant betrekt koning Richard bij een plan om Kingsley voor het duel te vermoorden, maar het draait uit op dronken gejammer. Zal Gareth koning Richard in het duel doden? Zal Galavant iedereen bevrijden? Zal Madalena een nieuwe toyboy vinden? De antwoorden zijn heel anders dan je denkt.
alt Text
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.