background
Shameless seizoen 8

Shameless seizoen 8

Inbegrepen bij Movies & Series

44 afleveringen | Drama | 2011 | 46 min |    | Beschikbaar t/m 01-08-2018 | € 0

Het gezin Gallager krijgt te horen dat Debbie omgekomen is in Irak. Libby en Frank hebben trouwplannen, maar dan duikt ex Monica weer op. Avril, Jackson en hun dochter Letitia zijn nieuw in de wijk. Om vrienden te maken, organiseren ze een feestje voor Libby. Libby maakt zich zorgen om Frank omdat hij sinds zijn vrijgezellenavond vermist wordt. Mimi is bevallen van haar baby en probeert naarstig uit te zoeken wie de vader is.
Frank bevindt zich in een parallel universum waar hij het personage van Doctor Who heeft aangenomen. Monica, Frank's ex, wil de voogdij over Stella en Liam nu Frank vermist wordt. Mimi ligt in het ziekenhuis en besluit dat Shane het hoofd wordt van het familiebedrijf. Jamie is hier als oudste zoon niet blij mee. Shane heeft geld geleend van Chemical Mitch die nu het geld wil terughebben met een hoge rente. Jamie overtuigt Shane dat hij wat aan Chemical Mitch moet doen om hun familie te beschermen. Patty doet aangifte van geluidsoverlast van de buren. Als dit niet de juiste uitwerking heeft, stapt ze over op een ander plan.
Shane richt een beveiligingsbedrijfje op die gericht is op scholen, Maguire Security. Shane doet goede zaken en Jamie wil hiervan meeprofiteren. Shane wordt gevraagd om mentor te worden van een leerling die gepest wordt. Shane leert hem voor zichzelf op te komen. Micky heeft hartstochtelijk gecorrespondeerd met iemand in de gevangenis maar raakt in paniek als deze vrijkomt en hem wil opzoeken. Mimi en Avril zijn goede vriendinnen geworden, maar Mimi heeft vreemde dromen over hen beiden. Nu Frank weg is, probeert Libby door te gaan met haar leven en draait het roer om.
Karen wil haar relatie met Jamie herstellen en keer t terug. Ze komt erachter dat Jamie de vergunning op zijn naam heeft gezet. Als Karen de psychiatrische afdeling bezoekt, ziet ze Frank. Ze vertelt hem dat iedereen zich zorgen om hem maakt. Sita zakt voor haar tentamens, maar haar studieleider kan haar helpen als zij met hem naar bed gaat. Ze vertelt dit aan Chesney en Carl. Carl is vastberaden om Sita te helpen. Aiden, Patty's neefje dient zich op een dag aan. Hij blijkt geen makkelijke jongen te zijn.
Monica dwarsboomt het op handen zijnde huwelijk van Frank en Libby op alle mogelijke manieren met hulp van haar vriendin Mildred. Libby moet een manier vinden om Frank uit de psychiatrische afdeling te bevrijden, anders wordt de scheiding van Frank en Monica nietig verklaard en zijn ze voor de wet nog steeds getrouwd. Ondertussen probeert Frank te ontsnappen met hulp van medepatiënten. In Chatsworth organiseren buurtbewoners een bruiloft voor Frank en Libby.
Carl wordt 21 jaar en vrienden en familie bereiden een verrassingsfeest voor hem. Carl wordt door Jamie aangenomen om voor het familiebedrijf te werken. Carl krijgt z'n eerste belangrijke klus: hij moet een envelop afleveren bij ene Kermit, een meedogenloze psychopaat. De klus verloopt niet helemaal gladjes en Carl vreest voor z'n leven. Chesney heeft problemen om de winkel te runnen; deze loopt in de rode cijfers. Met hulp van Micky zet hij een sekslijn op en dit legt hem geen windeieren.
Shane en Kelly willen hun eigen zaakjes opstarten. Hun eerste grote klus is de fantasie waarmaken van Sandra Brown, de vrouw van een kamerlid. Haar fantasie is ontvoerd en misbruikt te worden door haar ontvoerders. Haar man en de politie denken dat het om een echte ontvoering gaat. Sita ontdekt dat Chesney achter in de winkel een soort feestruimte heeft ingericht voor Pakistaanse jongeren. Sita raakt hierdoor geïrriteerd omdat Chesney alleen maar aan het feesten is en zich niet meer bekommert om de winkel. Ze voelt zich gedwongen om in te grijpen, en dan gaat het helemaal mis.
Micky wil voor Cilla zorgen, maar ook tegelijkertijd geld verdienen. Hij luistert een gesprek af in de kroeg en komt met het idee om een website op te zetten waarmee pedofielen via hun credit card geld ontfutseld wordt. Hij schakelt Aidan in om de website te bouwen. Op een dag valt de politie het huis van de Maguires binnen en arresteert ze voor de distributie van kinderporno. Patty wil aan de man komen en werkt daarom voor een hulplijn waarmee ze hoopt geschikte kandidaten te vinden. Ze wordt verliefd op Trevor, een alleenstaande oudere man met suïcidale neigingen. Ze trouwen en Patty trekt bij hem in.
Mimi heeft slapeloze nachten en begint irrationeel gedrag te vertonen. Ze denkt dat ze krankzinnig wordt en dat het huis bezeten is. Shane en Kelly willen haar huis opknappen, maar Mimi denkt dat ze haar eruit willen hebben. Mimi ziet visioenen van een zwangere Mandy die haar een hart onder de riem steekt. Bonnie, een nieuwe collega van Kelly brengt veranderingen aan in het bordeel. Lillian is zeer van haar onder de indruk. Kelly heeft echter haar twijfels over Bonnie's bedoelingen. Letitia chanteert haar vader als ze erachter komt dat hij vreemdgaat met ene Mrs Smith.
Micky adopteert een kat met aids. Z'n familieleden stellen dit niet op prijs en trappen hem het huis uit. Micky komt in huis bij een vriend van Lillian, ene Lulu, die in de veronderstelling is dat Micky aids heeft. Mimi's onderbroeken worden steeds gejat en de vrouwen in de buurt zijn bang dat er een seksmaniak rondloopt. Ze zijn op hun hoede. Carl let op de winkel terwijl Ches bij z'n opa in Bradford is. Hij heeft het gevoel dat Sita hem niet vertrouwt. Op een avond ziet Sita Carl voor een inbreker aan en slaat hem neer. Hierdoor kan Carl de klus voor Jamie niet meer uitvoeren. Hij vraagt of Sita hem helpt.
Libby regelt thuiszorg voor haar moeder in de persoon van Jenny Taylor die op het eerste gezicht zeer bekwaam lijkt in haar werk. Kelly vindt dat Bonnie de baas speelt en komt daartegen in opstand. Dan vertelt Lillian dat ze alles op Bonnie's naam heeft laten overschrijven en dat ze haar als dochter heeft geadopteerd. Carl doet Sita een huwelijksaanzoek, maar ze weigert. Als reden geeft ze op dat ze al uitgehuwelijkt is en naar Pakistan moet voor de bruiloft.
Mimi's broer, Robert, staat opeens voor Mimi's neus. Hij is een transseksueel en wil Bobbi genoemd worden. Schijnbaar lijkt hij dol op Mimi, maar Micky ontdekt z'n ware aard. Micky moet als werkstuk een show in elkaar zetten en de buurt helpt hem daarbij. Jackson wordt lid van een populistische partij, de British Alliance Party. Avril is daarop tegen, maar Jackson doet dit om in deze groep te infiltreren. Shane en Micky richten een wielklembedrijfje op, maar de buurt is er niet blij mee evenals Jamie.
Letitia vraagt Frank om hulp bij het voorbereiden van haar betoog over abortus. Dit pakt niet helemaal goed uit voor Letitia, en Frank moet het proberen recht te zetten bij haar docente. Libby heeft een penvriend, Martin, met wie ze enthousiast een brievenwisseling onderhoudt. Shane wil een liefdadigheidsinstelling beginnen en vraagt hulp aan Tilly, een populaire fondsenwerver die zelf aan een zeldzame ziekte lijdt. De ruzie tussen Jamie en Shane bereikt een climax.
Op een dag wordt een doodskist met daarop de naam van Paddy Maguire de wijk binnengedragen. De Maguires lijken onthutst totdat ze de kist openen. Letitia daagt Aidan uit de kist te openen en een foto van Paddy te maken. Karen richt haar eigen entertainmentbedrijfje op en neemt daarvoor Micky, Avril en Lillian in dienst. Jamie reageert heftig op haar nieuwe onderneming. Frank eist een deel van Patty's uitkering op als huishoudbijdrage. Hij wordt brutaler als hij ontdekt dat Patty niet invalide is en gewoon kan lopen.
Op een dag wordt een doodskist met daarop de naam van Paddy Maguire de wijk binnengedragen. De Maguires lijken onthutst totdat ze de kist openen. Letitia daagt Aidan uit de kist te openen en een foto van Paddy te maken. Karen richt haar eigen entertainmentbedrijfje op en neemt daarvoor Micky, Avril en Lillian in dienst. Jamie reageert heftig op haar nieuwe onderneming. Frank eist een deel van Patty's uitkering op als huishoudbijdrage. Hij wordt brutaler als hij ontdekt dat Patty niet invalide is en gewoon kan lopen.
Letitia heeft een vriendje, Dee. Jackson is hier niet blij mee en wil ze uit elkaar halen. Hij komt erachter dat Dee z'n zoon is, voortgekomen uit een slippertje met Alyah, Avril's beste vriendin. Frank komt in een dronken bui terecht in een synagoge en krijgt daar te maken met de religieuze bewoner, Isaac. Intussen krijgt Stella waterpokken en wordt ze in het ziekenhuis opgenomen. Karen is nog steeds boos dat Jamie de kroeg heeft afgepakt toen ze ziek was, en nu wil ze de kroeg terug.
Een christelijke beweging geleid door ene Jesus O'Toole doet Chatsworth aan. De Maguires en andere locale ondernemers zien hun winsten dalen en komen daarom in opstand. Ze stellen de bijbelgangers een ultimatum. Marty, een vroegere bekende van Kelly, duikt op een avond op. Z'n relatie is verbroken en z'n gezin heeft hem verlaten. Kelly kan het goed vinden met Marty, dit tot groot ongenoegen van Shane. Patty probeert via Frank te achterhalen waar Libby is.
In de kroeg probeert Frank het kraslot van de bejaarde Cynthia Feltz te stelen. Later wordt Cynthia mishandeld en beroofd gevonden. Frank wordt direct als verdachte aangezien. Carl gelooft het niet tot Kelly hem bewakingsbeelden laat zien. Frank herinnert zich niet veel van die bewuste avond. Carl probeert Franks onschuld te bewijzen en schakelt de hulp in van Kevin Ball.
Billy Tutton, Cilla's vader, duikt op een dag op. Hij overtuigt Mimi dat hij Cilla in z'n leven wil hebben en z'n vaderschap wil oppakken. Nu moet Mimi alleen nog haar gezin hiervan overtuigen. Het nieuws valt slecht bij haar zoons. Frank neemt een Poolse man als huurder in huis tot groot ongenoegen van Aidan die z'n kamer met hem moet delen. Marty en Micky worden huisgenoten en vrienden, en ze delen elkaars geheimen. Aidan's moeder komt vrij en Aidan gaat naar haar op zoek.
Billy wil zich bekeren en katholiek worden. De hulp van eerwaarde Craig wordt ingeroepen en hij komt vaak langs tot groot ongenoegen van Mimi. Marty wil aan geld komen en pleegt een overval op het postkantoor. Op een dag toont Billy het lijk van eerwaarde Craig aan Mimi. Billy dacht Mimi een plezier te doen door de priester op te ruimen. Nu moeten de Maguires verzinnen hoe ze het lijk van de priester dumpen. Shane heeft hiervoor een oplossing. Kelly wordt verscheurd door de gedachte dat ze eigenlijk van Marty houdt. Maar dan krijgt ze te horen dat Marty iets heel ergs op z'n kerfstok heeft.
Shameless seizoen 8

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.