background
Shameless seizoen 7

Shameless seizoen 7

Inbegrepen bij Movies & Series

32 afleveringen | Drama | 2010 | 48 min |    | Beschikbaar t/m 01-08-2018 | € 0

Frank en Liam zijn beiden jarig, maar Frank is Liam's cadeau vergeten. De oudtante van Frank biedt aan te helpen in het huishouden nu Monica weg is. Frank weigert haar hulp aan te nemen tot groot ongenoegen van z'n kinderen. Op een dag bezoeken Frank en Liam haar en dan gebeurt er iets schokkends. Karen is hoogzwanger en staat op het punt te bevallen. Joe volgt haar nauwlettend op de voet. Frank wordt smoorverliefd op de vurige bibliothecaresse Libby Croker, die hem verandert in een nieuw mens.
De Gallaghers plannen een doopceremonie voor de kleine Connor. Mimi besluit om Kelly als peettante te vervangen door haar nicht, maar dit schiet bij Kelly het verkeerde keelgat in en ze haalt verhaal bij Shane. Carl en Maxine doen een seksrollenspel waarbij Carl, per ongeluk of niet, het verkeerde gat kiest. Maxine vraagt hem of hij dat zelf lekker vindt. Carl wint advies in bij Micky. Patrick wil de familiezaak weer nieuw leven inblazen en vraagt z'n zoons of ze meedoen; Jamie en Shane weigeren. Karen wordt gestalkt door Joe die dreigt hun affaire aan Jamie te vertellen. Gaandeweg begint Karen gevoelens te krijgen voor Joe.
Maxine is boos op Carl omdat hij een etentje bij haar ouders is vergeten. Ze verhuist naar Ian. Liam is verliefd op rijkeluiskind Holly, die hem mee naar huis neemt. Karen begint zich steeds gestoorder te gedragen en brengt zichzelf en de kleine Connor in gevaar. Yvonne is geld schuldig aan Patrick, en Joe benut deze situatie behendig.
Mimi begint een affaire met een jonge speler van het voetbalteam. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor haar. Joe heeft Yvonne's winkel overgenomen. Dit stelt hem in staat de winkel te gebruiken voor andere zakelijke doeleinden. Jamie, Shane en Micky nemen hun vader mee uit, maar de avond verloopt niet zoals gehoopt. Frank verliest tijdelijk z'n zicht door het gebruik van illegale wodka. Liam ziet z'n kans om geheelonthouding toe te passen op Frank.
Maxine neemt Ian als haar zogenaamde vriendje mee naar het feest van haar ouders. Karen komt weer thuis, maar haar relatie met Jamie verloopt moeizaam. Kelly krijgt tijdelijk de leiding over het bordeel en maakt goede winsten met het binnenhalen van zeer jonge bezoekers. Jamie wordt tijdens het stappen aangesproken door een bevallige dame, die hem later een bijzonder aanbod doet. Carl doet Maxine een huwelijksaanzoek, waar ze echter niet direct op in wil gaan. Micky helpt Carl uit z'n droom.
Patrick vertelt z'n gezin tijdens een familie-etentje dat hij een vrouw heeft ontmoet en dat hij een nieuw leven met haar wil opbouwen. Mimi wil dat Patrick hen met voldoende financiën achterlaat en beraamt daarom het plan om een van hun rivalen te beroven. Frank komt thuis en ziet dat al het meubilair weg is. Liam vertelt dat de deurwaarder is geweest en dat ze binnen 21 dagen hun schulden moeten aflossen. Liam wil dit oplossen, maar steekt zichzelf nog meer in de schulden. Hij besluit iets drastisch te doen.
Libby komt uit de gevangenis en gaat op zoek naar Frank ondanks protesten van haar moeder. Na veel moeite komt ze Frank tegen. Frank stelt Libby voor aan z'n gezin. Karen vindt Jamie's geheimzinnige gedrag maar niks maar spreekt hem er niet op aan. Jamie heeft genoeg van z'n dubbelleven als kroegbaas en mannelijke escort en vertelt Michelle dat hij eruit wil stappen tot grote ontevredenheid van Michelle. Lillian lijkt in verbinding te staan met gene zijde via haar televisie en ziet hierin een kans er een slaatje uit te slaan. Micky heeft grote moeite met de relatie tussen Ian en Maxine.
Libby en haar moeder gaan bij Frank inwonen. Patty krijgt haar eigen kamer en Frank biedt aan deze te verven. Chesney en Carl zijn getuigen van een vechtpartij met dodelijke afloop. Ze willen de dader onthullen, maar worden door de dader bedreigd. Shane doet Kelly een huwelijksaanzoek, maar ze weigert tot grote verbazing van Shane. Hij weet niet dat z'n vader haar betaald heeft om seks met hem te hebben. De Maguires houden zich bezig met schijnhuwelijken en The Jockey wordt als trouwlocatie gebruikt.
Carl en Ches nemen de benen na bedreigingen van Jimmy. Na een valse verklaring van Sammy, Jimmy's zus, zijn ze nu hoofdverdachten van de moord op Bonehead. Carl en Ches belanden bij boerin Hazel die een opmerkelijke kwekerij heeft. Mimi wil lid worden bij het Vrouweninstituut, maar de leden vinden haar te min. De voorzitster echter heeft andere plannen met Mimi. Maxine is het zat dat niemand het durft op te nemen tegen Jimmy en ze zoekt de confrontatie met hem op. Ian voelt zich schuldig over het hele gebeuren en wil Jimmy de moord op Bonehead laten bekennen. Micky en Liam krijgen de kans mee te dingen naar een prijs voor de beste
Frank verschijnt op tv en smeekt Carl om thuis te komen. De Maguires gaan zich steeds meer bemoeien met het aanpakken van Jimmy. Shane heeft een kinderwens maar blijkt onvruchtbaar te zijn; z'n broers en z'n vader besluiten hem een handje te helpen. Ches en Carl keren terug naar Chatsworth en houden zich schuil in de winkel van Joe. Carl houdt het echter niet uit nu zijn familie bedreigd wordt door Jimmy en zoekt naar een oplossing om het probleem voorgoed uit de wereld te helpen. De relatie tussen Ian en Maxine verslechtert door de terugkomst van Carl.
Maxine's broer Bruce staat op een dag bij haar op de stoep. Hun vader heeft hem op straat gezet toen hij ontdekte dat Bruce homo was, aldus Bruce. Liam gedraagt zich opstandig omdat hij Libby niet wil accepteren als substituutmoeder uit angst dat ze later misschien toch weer vertrekt en hij weer teleurgesteld wordt. Liam bouwt een vriendschappelijke relatie op met Reggie, een hoogbejaarde man. Zijn familie wantrouwt deze vriendschap. Karen vertelt Joe dat ze voor Jamie gekozen heeft. Joe moet hiermee leren leven en volgt daarom een cursus woedebeheersing.
Micky wil brandweerman worden en meldt zich aan voor het toelatingsexamen, zeer tegen de wensen van z'n vader in. Ian overtuigt Chesney om ook te gaan boksen op de boksschool van Jock. Jock heeft geld geleend van Paddy Maguire en steekt zich enorm in de schulden. Ian verzint een plan om Jock te helpen z'n schulden af te lossen. Dit verloopt anders dan verwacht. Liam wordt gepest door andere kinderen, maar hij ontdekt dat de grootste pestkop zelf een groot geheim heeft. Libby wil een eigen kind en zet Frank hiermee onder druk. In The Jockey wordt een talentenshow georganiseerd.
Kelly neemt haar halfzusje Tonya in huis tot ze zestien wordt. Hun vader is sinds kort uit de gevangenis en zoekt contact met hen. Kelly is hier niet van gediend en waarschuwt haar vader om bij hen weg te blijven. Hij trekt zich daar echter niets van aan. Micky komt erachter waarom Kelly haar vader zo haat. Op verzoek van Libby houdt Mimi een inzamelingsactie voor Patty in The Jockey zodat Patty op pelgrimstocht kan naar een bedevaartsoord in Frankrijk. Libby wil haar moeder niet vergezellen naar Frankrijk. Ze draagt daarom Frank op mee te gaan met haar moeder.
Patrick en Mimi willen scheiden, maar ze zijn echter nooit officieel getrouwd geweest. Daarmee zijn hun kinderen onwettig. Mimi wil dat ze opnieuw trouwen in de kerk. Frank steelt het spaargeld van Patty. Patty neemt wraak door Frank te verlinken en hij wordt vervolgens opgepakt. Libby is hier niet van gediend en verlinkt op haar beurt Patty. Micky ontmoet tijdens het stappen Gary, die hem meeneemt naar huis en aan Micky vertelt dat hij architect is. Micky komt later achter Gary's ware identiteit en bevindt zich dan in een lastig parket.
Joe krijgt tijdens z'n verjaardagsfeest te horen dat z'n vader overleden is. Het voetbalteam boekt voor het eerst succes onder leiding van Bruce. Bruce heeft grootse plannen met het voetbalteam en schrijft hen in voor een wel heel bijzonder voetbaltoernooi. Joe probeert Karen over te halen met hem een nieuw leven te beginnen, maar Karen aarzelt. Joe wordt ongeduldig en vertelt Jamie dat hij al een jaar een affaire heeft met Karen. Maxine ontmoet een oude leraar van school als zij naakt poseert. Ze halen herinneringen op, en dan krijgt Maxine een heel andere kant van hem te zien.
Ian en Maxine staan na een avondje stappen oog in oog met een overvaller. Ze slagen erin hem te overmeesteren. Nu Paddy vertrokken is, ziet een rivaal z'n kans schoon om Chatsworth over te nemen. Het is Roscoe, de zware jongen die beroofd werd door de Maguires. Het lukt Joe om Connor weg te halen bij Jamie. Hij slaat op de vlucht met Karen en Connor. Onderweg krijgt Karen twijfels. In de Jockey is er een gezamenlijk iniatief van de wijk en de politie: wapens kunnen worden ingeruild voor wodka. Mimi heeft continu buikpijn. Zou het de menopauze zijn?
Shameless seizoen 7

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.