background
Shameless seizoen 6

Shameless seizoen 6

Inbegrepen bij Movies & Series

32 afleveringen | Drama | 2009 | 47 min |    | Beschikbaar t/m 01-07-2018 | € 0

Nadat Ian is aangevallen vraagt hij zich af hoe hij het kon hebben uitgelokt, maar nadat ze hem opnieuw aanvallen, waardoor hij in het ziekenhuisterecht komt, wordt hij wakker met het nieuws dat hij geheugenverlies heeft. Niet alleen kan hij zijn naam, familie en vrienden niet herinneren, zijn seksualiteit weet hij ook niet meer. Debbie wordt 16 jaar en Tom beslist dat de tijd rijp is om publiekelijk te gaan met hun relatie. Terwijl Kelly slecht nieuws heeft voor Shane over haar zwangerschap. Ook Frank en Monica worden geconfronteerd met een bijna onmogelijke uitdaging na het horen van de stem van baby Stella.
Jamie en Karen's relatie is gespannen. Maar, zal een lesbische ontmoeting opnieuw dingen doen ontbranden. Mickey wil zijn horizon verbreden en schrijft zich in voor een film cursus, tot zijn verbazing ontdekt hij een verborgen talent evenals enkele nieuwe vrienden. Carly en Debbie krijgen allebei een nieuwe vriendin, maar gebruiken haar allebei voor een andere reden.
Frank is slachtoffer van identiteitsfraude en ontdekt dat zijn strafblad is verwijderd, waardoor hij in aanmerking komt voor de jury service. Eenmaal in de rechtbank zweren hij en een gelijkgestemde jurylid samen om de zaak zo veel mogelijk uit te rekken zodat ze kunnen blijven declareren. Mimi worstelt met de gedachte dat ze niet nodig is en besluit dat ze een kind wil hebben. Micky en Shane starten een tour bedrijf waarmee ze nietsvermoedende toeristen bedriegen.
Monica voelt zich ongewenst en besluit om een hypnotiseur in de Jockey te zien in de hoop haar en Frank's liefdesleven nieuw leven in te blazen. Na de ontdekking dat hij een soa heeft, heeft Carl de schrijnende taak van het opsporen van al zijn voormalige partners. Paddy is op oorlogspad na het vinden dat iemand Fergal's graf heeft geschonden.
Karen's relatie met Jamie wordt onder druk gezet wanneer ze een miskraam heeft, zich niet bewust dat ze zwanger waren overwegen zij en Jamie of ze kinderen willen of niet. Liam wint een modellen wedstrijd waar Debbie hem voor had opgegeven. Tom neemt zijn prank oorlog met Stan een stap te ver. En Carl komt in de problemen met de vrouwelijke bewoners van het landgoed.
Er komt iemand bij de Gallaghers vragen over hun uitkering en Monica maakt Frank van streek. Na een voetbalwedstrijd vindt Carl Mickey's seksualiteit verdacht en zet een val voor hem uit. Gedesoriënteerd en vastgeketend aan een bed in een vreemde kamer wordt Paddy wakker, hij weet niet meer waar hij is of hoe hij daar kwam.
Ian keert terug naar Engeland, zonder te weten dat hij een extra bagage bij zich heeft. Debbie en Maxine krijgen het voor elkaar om ingesloten te worden in een winkelcentrum. En Debbie en Shane maken hun eigen sekstape. Ze hebben alleen niet door dat ze publiek hebben.
Patrick keert terug naar huis, maar vertelt niet wat er echt met hem is gebeurd. Mimi heeft haar vermoedens. De Gallaghers komen voor in het testament van een overleden familielid, tante Iris. De kinderen gaan op zoek naar haar huis in een sjieke wijk. Kelly neemt haar ontslag, en om geld te verdienen bedenken zij en Shane een manier om hoerenlopers geld te ontfutselen. Karen bereidt zich voor op het bezoek van een inspecteur teneinde een vergunning te krijgen om trouwfeesten te houden. Haar relatie met Jamie verslechtert als hij een aanvraag wil indienen om mede-eigenaar te worden van The Jockey.
Norma voelt zich niet meer welkom bij de Gallaghers en vertrekt. Ze ontmoet Ruby, een oude vlam. Shane wordt opgenomen in het ziekenhuis na een duw te hebben gekregen van een man die door Shane en Kelly werd belazerd. Kelly neemt Shane mee naar het bordeel om voor hem te zorgen. Karen vermoedt dat Mandy mishandeld wordt door Joe. Ze probeert Joe hierop aan te spreken , maar het verloopt anders dan ze denkt. Mimi komt er via Kelly achter wat Patrick dwarszit.
Joe dwingt Karen seks met hem te hebben en ze stemt toe, hoe schuldig ze zich ook voelt ten opzichte van Mandy. De school van Liam wil hem voordragen voor een studieprogramma in het buitenland en wil daarom z'n ouders spreken. Nu Monica weg is, moet Norma zich als voordoen als Liam's moeder. Patrick heeft z'n verslaving niet in de hand, maar Mimi staat hem bij. Meena steelt geld uit de winkelkassa, maar Yvonne betrapt haar en geeft haar een uitbrander. Lillian ziet dit gebeuren. Maxine betrapt Micky terwijl hij een slapende Carl betast, maar hij bedenkt een smoes. Rodney, de zoon van Lillian, staat op een dag voor haar deur.
Bij toeval ontdekt Jamie blauwe plekken op het lichaam van Mandy. Hij haalt verhaal bij Joe en het loopt slecht af met de laatstgenoemde die in het ziekenhuis belandt. Omstanders beloven de Maguires niets over de ware toedracht te vertellen aan de politie. Mimi wil niet dat Jamie de gevangenis ingaat en neemt de schuld op zich. Het politieonderzoek wordt geleid door Ady, een oude bekende van Micky. Ady chanteert Micky: In ruil voor een vriendendienst zal Ady de zaak niet verder onderzoeken. Micky vertrouwt de fantasie van Ady toe aan Maxine. Maxine wil hem helpen. Samen stellen ze een plannetje op.
Patrick laat zich in een kamer opsluiten om af te kicken terwijl Mimi in de vrouwengevangenis zit. Mandy twijfelt of ze Joe wil verlaten. Joe blijft Karen manipuleren om Mandy weer in z'n armen te drijven. Danny neemt Liam mee wanneer hij z'n vader bezoekt. Hierdoor spijbelt Liam van school. Ian komt hierachter en is woedend op Danny. Meena wil niet meer in de winkel werken en gaat in het bordeel werken als Lilians assistente tot groot ongenoegen van Yvonne.
Op een avond worden de Gallaghers opgeschrikt door lawaai in de keuken. Ze zien een gezin in hun woning staan. Volgens hen heeft de gemeente hun het huis toegewezen. De twee gezinnen gaan met elkaar op de vuist.
Mimi komt uit de gevangenis nadat Joe z'n aanklacht tegen haar heeft ingetrokken. Er wordt een welkomstfeest voor Mimi georganiseerd. De relatie tussen haar en Patrick verslechtert en hun huwelijk komt op losse schroeven te staan. Frank doet z'n best om z'n vaderrol goed te vervullen, zodat maatschappelijk werkster Josie een positief rapport indient en de Gallaghers Liam en Stella terugkrijgen. Debbie heeft hierover haar eigen ideeën. Lillian krijgt een bijzonder verzoek van een van haar klanten. Yvonne krijgt bezoek van een schim uit het verleden die haar hele leven en dat van haar kinderen op hun kop kan zetten.
De Gallaghers wonen een begrafenis bij. Hier ontmoet Debby Mark die de kleinzoon is van de overledene. Frank zet zichzelf weer voor schut en brengt z'n kinderen in verlegenheid. Door toeval komt Frank allerlei geheimen te weten van de mensen in z'n nabijheid. Mark is verliefd op Debbie en doet hard z'n best Debbie om voor zich te winnen. Liam wil niet dat Ian weer vertrekt en probeert hem aan Micky te koppelen in de hoop dat Ian zich bedenkt. De relatie tussen Mimi en Patrick belandt op het dieptepunt wanneer Mimi iemand inhuurt om Patrick te vermoorden.
Patrick wil de lucht klaren en besluit om Maureen op te zoeken en haar z'n excuses aan te bieden. Het pakt anders uit dan hij verwacht had. Mandy en Joe gaan zich verloven; in de Jockey zijn er bereidingen gaande voor hun verlovingsfeest. Karen probeert Mandy te overtuigen dat ze een fout begaat door zich in te laten met Joe. Frank ontvangt geen kinderbijslag meer omdat Liam en Stella bij Yvonne ondergebracht zijn. Hij gaat verhaal halen bij de sociale dienst, en later bij Yvonne. Carl en Chesney komen in het bezit van een dure auto. Ze laten zichzelf op de VIP-gastenlijst zetten van een sjieke nachtclub.
Shameless seizoen 6
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.