background
Goldbergs, The seizoen 2

Goldbergs, The seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

24 afleveringen | Sitcom, Serie/soap | 2014 | 21 min | | Beschikbaar t/m 25-07-2018 | € 0

Amerikaanse sitcom. In de eerste aflevering van het tweede seizoen probeert Adam zijn gevoelens aan Dana uit te drukken. Hij maakt cassettebandje voor haar, maar het loopt helemaal mis als Beverly het bandje in handen krijgt.
Amerikaanse sitcom. Adam wil de hoofdrol in de (school)musical Jesus Christ Superstar, maar is teleurgesteld wanneer hij een andere rol krijgt toebedeeld. Om hem te troosten maakt Beverly van hem de ster in een rivaliserende musical.
Amerikaanse sitcom. Een koninklijke bruiloft inspireert Beverly om haar huwelijksgelofte opnieuw uitspreken. Barry en Adam richten samen een band op, maar er zijn onverwachte gevolgen wanneer Erica en Lainey bij de band betrokken raken.
Amerikaanse sitcom. Adam zorgt er per ongeluk voor dat Barry uit zijn vriendengroep op school wordt gegooid, maar verzint een plan om dit weer ongedaan te maken. Beverly is jaloers op Erica's coole vriendinnen.
Amerikaanse sitcom. Pops trekt in bij de Goldbergs nadat hij uit zijn huis wordt gezet vanwege brandstichting. Barry denkt dat hij Erica's leven heeft gered door haar tegen te houden bij het mixen van een volgens hem gevaarlijk mengsel.
Amerikaanse sitcom. Als blijkt dat de gymleraar, meester Meller, de pik heeft op Adam, neemt Beverly het heft in eigen handen en zorgt ze voor zijn ontslag. Ondertussen kan Barry niet accepteren dat Erica beter is in Trivial Pursuit.
Amerikaanse sitcom. Het is Thanksgiving en oom Marvin komt op bezoek. Ondertussen daagt Beverly Erica uit om deel te nemen aan een Jazzercise. Wanneer Erica de uitdaging wint besluit ze niet te helpen bij de bereidingen van het diner.
Amerikaanse sitcom. Adam raakt vestrikt in een web van leugens als hij een verklaring probeert te geven voor zijn gebroken arm. Beverly is bang dat haar familie een nieuw Chinees restaurant verkiest boven haar kookkunsten.
Amerikaanse sitcom. Barry is erg enthousiast wanneer hij door een vertegenwoordiger van een modellenbureau wordt benaderd, maar Erica vermoedt dat het om een valstrik gaat en ze probeert hem te waarschuwen.
Amerikaanse sitcom. Beverly moet van Murray de garage opruimen. Hij wil dat alles wordt weggegooid, behalve een koffer waar hij een sentimentele band mee heeft. Adam en Barry ontdekken Erica's verzameling New Kids on the Block-curiosa.
Amerikaanse sitcom. Het schoolbal komt dichterbij en Erica schakelt de hulp van Beverly in om een date te vinden voor Barry, zodat deze uit de buurt blijft van haar vriendin Lainey. Adam krijgt ruzie met zijn beste vriend... Pops.
Amerikaanse sitcom. Als Adam Dana een ring geeft, heeft Beverly het moeilijk om te aanvaarden dat haar kleine jongen al zulke diepegaande gevoelens koestert. Lainey en Barry overtuigen Murray om samen met Laineys vader football te kijken.
Amerikaanse sitcom. Murray is boos en verbiedt Erica om de auto te gebruiken. Erica en Barry nemen wraak op Murray door zelf een schamele zwarte bestelwagen te kopen. Adam wordt op school uitgeroepen tot 'braafste jongen'.
Amerikaanse sitcom. Geïnspireerd door de film 'Ferris Bueller's Day Off', besluit Barry om een snipperdagje te nemen van school. Hij probeert indruk te maken op Lainey door in de voetsporen van Ferris Bueller te treden.
Amerikaanse sitcom. Dana en Adam krijgen voor een schoolproject een pop mee naar huis. Het project komt in gevaar wanneer Beverly zich ermee bemoeit. Erica besluit Barry te straffen, omdat hij teveel van Laineys tijd opeist.
Amerikaanse sitcom. Murray neemt Adam mee naar een baseballwedstrijd. Maar wanneer Adam alleen op verkenning gaat in het staduim, raakt hij al snel verdwaalt. Beverly wil met Barry en Erica naar de bioscoop.
Amerikaanse sitcom. Adam en Barry nemen 1 April net iets te serieus en raken verzeild in een grappenoorlog. Ondertussen proberen Beverly en Murray Erica ervan te overtuigen om haar droom om popster te worden op te geven.
Amerikaanse sitcom. Beverly organiseert een slaapfeestje voor Adams verjaardag. Een van Adams vrienden heeft zijn vaders zelfgebrouwen bier meegenomen. Het brouwsel heeft echter een ander effect dan waar de jongens op hadden gehoopt.
Amerikaanse sitcom. Adam haalt slechte cijfers voor Spaans en Beverly geeft zijn docent daar de schuld van. Barry heeft een bijbaantje als pizzakoerier, dit tot groot genoegen van Murray. Erica is hier echter minder blij mee.
Amerikaanse sitcom. Terwijl de presidentsverkiezing nadert, probeert Erica haar moeder iets bij te brengen over stemmen. En nadat hij een worstelmatch heeft verloren, wil Barry zijn atletisch vermogen tonen.
Goldbergs, The seizoen 2
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.