background
Goldbergs, The seizoen 1

Goldbergs, The seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

23 afleveringen | Sitcom, Serie/soap | 2013 | 21 min | | Beschikbaar t/m 25-07-2018 | € 0

Amerikaanse sitcom. Barry wordt 16 en hoopt dat hij voor zijn verjaardag een auto cadeau krijgt. Beverly vreest dat hij nog niet klaar is voor de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Ondertussen vraagt Adam Pops om datingadvies.
Amerikaanse sitcom. Adam probeert zijn moeder ervan te overtuigen dat hij haar hulp niet nodig heeft bij het kiezen van zijn nieuwe schoolkleren. Pops grijpt in en gaat, achter Beverly's rug om, met Adam winkelen.
Amerikaanse sitcom. Barry heeft geld nodig om een paar dure sneakers te kopen en gaat aan de slag bij Murray in de meubelwinkel. Adam en Pops gaan samen naar een horrorfilm, terwijl Beverly dit nadrukkelijk verboden heeft.
Amerikaanse sitcom die zich afspeelt in de jaren 80. Jongste zoon Adam Goldberg kijkt terug op zijn jeugd. Adam en Barry ontdekken een 'geheim' kanaal op de televisie. Beverly bemoeit zich ondertussen met het liefdesleven van haar vader.
Amerikaanse sitcom. De kinderen komen meer te weten over Murrays liefdesverleden terwijl ze de garage opruimen. Beverly ontdekt dat haar verlovingsring dezelfde is als die van Murrays ex-verloofde. Adam valt voor iemand uit de buurt.
Amerikaanse sitcom. Beverly is teleurgesteld als geen van haar kinderen Halloween met haar wil vieren. En Adam verkiest zijn nieuwe coole vrienden boven Pops, maar heeft hier al snel spijt van als hij erachter komt wat ze van plan zijn.
Amerikaanse sitcom. Barry is door het dolle heen als hij eindelijk zijn rijbewijs krijgt, maar Beverly gooit al snel roet in het eten. Ze ziet het niet zitten dat hij de weg op gaat en stelt enkele regels op voor het gebruik van de auto.
Amerikaanse sitcom. Beverly is vastbesloten vrienden te worden met hun nieuwe buren, de gereserveerde familie Kremps, en nodigt hen uit voor een barbecue. Barry en Erica smeken hun ouders om een tweede telefoonlijn.
Amerikaanse sitcom. Murrays broer komt langs om samen met de familie Thanksgiving te vieren. Adam en Barry spelen ondertussen een zelf uitgevonden spel, genaamd 'Ball Ball'. Maar wanneer Barry vals speelt, krijgen de twee ruzie.
Amerikaanse sitcom die zich afspeelt in de jaren 80. Jongste zoon Adam Goldberg kijkt terug op zijn jeugd. Erica's nieuwe bijbaantje komt in gevaar wanneer haar moeder misbruik probeert te maken van de personeelskorting.
Amerikaanse sitcom. Op een talentenjacht op school wil Barry enkele karatepassen laten zien, maar Beverly en Murray zien dat niet zitten en proberen hem van het idee af te brengen. Pops moedigt Erica aan om te zingen.
Amerikaanse sitcom. Beverly klaagt dat Pops te veel tijd met haar doorbrengt, waarop Murray voorstelt om hem mee te nemen naar de meubelwinkel waar hij werkt. Adam geeft tegen zijn zin al zijn speelgoed weg.
Amerikaanse sitcom. Beverly is op zoek naar een universiteit voor Barry en Erica, maar clasht met haar rivaal, Betsy Rubenstone, in de zoektocht naar de geschikte school voor haar kinderen. Murray en Adam huren een film in de videotheek.
Amerikaanse sitcom. Adam en Dana gaan naar het schoolbal. Adam probeert zijn moeder uit de buurt te houden, maar dat blijkt een moeilijke opgave en hij vraagt Erica om hulp. Murray probeert Barry uit te leggen waar kindjes vandaan komen.
Amerikaanse sitcom. Beverly vertrouwt Erica niet en het komt tot een hoog oplopende ruzie tussen de twee. Ondertussen maakt Adam zich zorgen over de seksuele spanning tussen hem en zijn beste vriendinnetje Emmy.
Amerikaanse sitcom. Adams favoriete film is The Goonies, en geïnspireerd door het verhaal gaat hij op zoek naar de vermiste juwelen van zijn grootmoeder. En wanneer Pops veel te veel geld uitgeeft, probeert Beverly hem in te tomen.
Amerikaanse sitcom. In een poging een band op te bouwen met zijn zoon probeert Murray Adams interesse voor ijshockey op te wekken, maar Adam is niet geïnteresseerd. Erica krijgt de kans om te gaan studeren op een universiteit ver van huis.
Amerikaanse sitcom. Beverly koopt een nieuwe stoel voor Murray, maar deze is daar helemaal niet blij mee. Adam wordt gepest op de bus en hij schakelt Barry in om hem te helpen, hier heeft hij echter al snel spijt van.
Amerikaanse sitcom. Adam moet deelnemen aan de 'Presidentiële Fitness Test', maar ziet dat niet zitten. Wanneer hij zijn moeders hulp inschakelt, grijpt Murray in. Barry probeert ondertussen indruk te maken op de penvriendin van Erica.
Amerikaanse sitcom. Adam is jarig en kijkt het meest uit naar een kus van Dana, zijn vriendin. Om zijn broertje te helpen organiseert Barry een 'geen ouders toegestaan' feestje in de kelder, maar Erica is het hier niet helemaal mee eens.
Goldbergs, The seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.