background
Ballers seizoen 3

Ballers seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2017 | 28 min |       | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Premiere seizoen drie. Spencer kan Dhr. Anderson tijdens zijn zoektocht naar grote klanten om zijn schulden aan Ricky en Vernon af te betalen, niet overtuigen. Deze focust zich liever op de markt van Las Vegas door samen te werken met Wayne Hastings Jr., een casinomagnaat. Ricky denkt na over het vaderschap; Vernon en Reggie overwegen een spannende sponsordeal; Larry maakt Charles tot het gezicht van slecht nieuws tijdens een persconferentie.
Spencer maakt tijdens een bezoek aan Las Vegas opnieuw kennis met Chloe, een oude vlam die nu voor Wayne werkt, en Ricky gokt tijdens een spelletje dobbelen. Als vertegenwoordiger van top-runningback Kisan, in opdracht van Joe, moet Jason flink zweten in een lastige buurt. Charles leert publiek spreken van Julie; Vernon en Reggie maken een riskante sponsordeal.
Spencer stuit bij zijn uitbreiding naar Vegas op tegenstand uit LA en Oakland. Joe neemt een andere route met Reggie; Jason uit kritiek op het gebrek aan transparantie van Kisan; Charles geeft Larry krediet voor een binnengehaalde lineman, ondanks zijn falen.
Spencer en Joe, die koste wat kost de goedkeuring van een belangrijke eigenaar nodig hebben voor pro-football in Vegas, bevinden zich in een race tegen de klok met een paar cruciale vergaderingen. Om zich te bewijzen ten opzichte van zijn nieuwe teamgenoten, organiseert Ricky een priveworkout, en komt hij erachter dat rozen niet genoeg zijn om een boze Amber tevreden te stellen. Vernon wil een tweede kans; de spanningen tussen Charles en Larry bereiken het kookpunt na een proeftraining voor Kisan.
Spencer heeft grote moeite om Wayne overtuigen voor het financieren van zijn initiatief in Vegas, en denkt na over zijn plek in het grote geheel. Julie overtuigt Charles om Larry en Coach Berg uit te nodigen voor een etentje en hun lang sudderende ruzie op te lossen. Vernon wordt verrast door een ongepland bezoek van een competitieofficial; Joe raakt geobsedeerd door virtual reality; Ricky verliest zijn focus en betaalt hier de prijs voor.
Spencer, Joe en Dhr. Anderson reizen naar het Noorden om financiering voor het station in Vegas te krijgen. Larry test de loyaliteit en het geduld van Charles; Ricky krijgt een vervelende diagnose, en zet druk op Jason om een deal te sluiten.
Spencer doet aan schadebeperking na een incident tussen Ricky en een brutale scholier. Charles is opgetogen over een mogelijke superbaan en moppert over Julie's gebrek aan openheid op het werk. In een poging om de schorsing van Vernon te verkorten, maakt Reggie indruk op Candace op kantoor. Spencer en Joe liggen in de clinch met Anderson over de toekomst van ASM.
Spencer krijgt onverwachte informatie waardoor hij andere prioriteiten gaat stellen. Joe overweegt wat de beste manier is om het personeel van ASM slecht nieuws te vertellen. Als hij weer aan de zijlijn wordt gezet door Siefert besluit Charles de zaken in eigen hand te nemen.
Spencer ontdekt dat zijn plan om een team naar Las Vegas te brengen wellicht in gevaar is. Ricky staat op een keerpunt, zowel prive als op het werk. De wens van Charles komt uit in Miami, maar uiteindelijk krijgt hij spijt.
Seizoensfinale. Spencer en Joe krijgen op het laatst een voorzetje bij hun poging om de eigenaars van het team te overtuigen. Na enige introspectie stippelt Ricky een nieuwe toekomst uit. Jason bezorgt Charles een nieuwe kans op een gewilde baan. Reggie maakt indruk tijdens het trainingskamp.
Ballers seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.