background
Parade's End seizoen 1

Parade's End seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

5 afleveringen | Drama, Oorlog | 2012 | 60 min |     | Beschikbaar t/m 30-06-2018

In de laatste dagen van het Edwardiaanse tijdperk stort aristocraat Christopher Tietjens zich in een destructief huwelijk met de bloedmooie maar meedogenloze Sylvia, een dame uit de high society. Christopher is zich bewust van haar geflirt met andere mannen, maar toch is hij vastbesloten om haar trouw te blijven. Ook wanneer de jonge feministe Valentine hem het hoofd op hol brengt.
Hoewel Christopher en Sylvia voor de buitenwacht weer bij elkaar zijn, is hun relatie nog steeds turbulent. De Eerste Wereldoorlog staat op uitbreken en Christopher moet kiezen tussen zijn huwelijk met Sylvia of zijn gevoelens voor Valentine.
Er doen smerige roddels de ronde over Christopher, wat leidt tot een tragedie op het familielandgoed Groby. Terwijl de oorlog voortraast, vindt Sylvia afleiding bij een nieuwe minnaar. Valentine verhuist ondertussen naar Londen. Edith en Macmaster maken plannen voor een nieuw leven samen.
Terwijl een uitgeputte Christopher in Rouen zijn manschappen voorbereidt op de strijd, besluit Sylvia in Londen dat ze haar man wil gaan opzoeken in Frankrijk. Maar ze is blind voor de mogelijke gevolgen die haar bezoek kan hebben.
Christopher wordt naar het front gestuurd, samen met McKechnie en Perowne. Terwijl Valentine wacht op bericht van Christopher, doet Sylvia – die inmiddels comfortabel op Groby woont – een laatste poging om haar man voor zich te winnen.
Parade's End seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.