background
Witnesses

Witnesses

Inbegrepen bij Movies & Series

6 afleveringen | Misdaad, Thriller | 2014 | 60 min |     | Beschikbaar t/m 31-05-2018

Rechercheur Sandra Winckler volgt een bizarre aanwijzing om het mysterie rond een gruwelijke misdaad te ontrafelen die werd gepleegd in een modelwoning.
Winckler krijgt een nieuwe partner, de ervaren rechercheur Paul Maisonneuve, maar al snel vermoedt ze dat iemand uit zijn verleden een oude rekening wil vereffenen.
In de modelwoning ontdekken de rechercheurs Winckler en Maisonneuve bewijs dat Kaz Gorbier nog leeft, maar is hij de man die ze zoeken?
Als Kaz Gorbier de gijzelaars meeneemt en vlucht, zet rechercheur Maisonneuve de achtervolging in, maar Gorbier heeft nog een paar gemene trucs achter de hand.
Rechercheur Winckler probeert haar partner, rechercheur Maisonneuve, te redden uit de greep van Kaz Gorbier, maar de tijd dringt.
Rechercheur Maisonneuve ontdekt wie er verantwoordelijk is voor de intimidatie waar hij onder geleden heeft, en ontdekt het verband hiervan met de opgegraven lichamen.
alt Text

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.