background
Shameless

Shameless

Inbegrepen bij Movies & Series

32 afleveringen | Drama | 2008 | 49 min |     | Beschikbaar t/m 31-05-2018

Frank heeft weer een geweldige avond wanneer hij in dronken toestand tegen een generator pist. In het ziekenhuis krijgt hij te horen dat hij een hartkwaal heeft. En Lillian verzint een onconventionele manier om geld te verdienen aan de lege kamers in huis.
Na een gemene opmerking van een ex-vriend, moet Mimi de waarheid onder ogen zien. Ze moet nodig afvallen. Het feit dat Paddy er niet in slaagt haar te troosten of te verdedigen, zorgt voor veel irritatie. En Carl is woedend wanneer Ian met zijn leraar gaat daten.
Door haar dromen is Monica ervan overtuigd dat ze weer zwanger is. Dit blijkt echter niet zo te zijn en Monica heeft een aparte manier om haar teleurstelling te verwerken. Ondertussen komt het penvriendinnetje van Stan op bezoek vanuit de Oekraine.
Iedereen denkt dat Frank Gallagher de loterij gewonnen heeft. Nu iedereen hem gratis drank geeft, is hij niet van plan te melden dat hij nog nooit van zijn leven een lot gekocht heeft. Zal Frank de waarheid vertellen wanneer Liam gekidnapt wordt? Het losgeld is immers geld dat hij niet heeft. Ondertussen wordt Ian betrapt, terwijl hij seks heeft in het bed van Karen.
Shane valt voor zijn perfecte vrouw en zij lijkt voor hem te vallen. Maar wanneer ze hem mee naar huis neemt, staat er een verrassing te wachten voor Shane. Wanneer Stan een oude vrouw omver loopt, blijkt dat hij eigenlijk een bril nodig heeft. Maar voordat dat geregeld kan worden, klaagt ze hem aan.
Een situatie met baby katie en een zak Es, zorgt voor een conflict tussen Mandy en Frank. Micky zijn pogingen om in een goed blaadje te komen bij zijn vader mislukken, wanneer hij de wekelijkse drugslading laat stelen. En Kelly geeft eindelijk toe verliefd te zijn op Shane.
Een gaslek brengt een lekkere brandweerman naar Ian en Mandy. Ze sluiten meteen een weddenschap af over wie met hem het bed in zal duiken. En Carl gaat daten met het sufste meisje van uit de buurt, zodat hij het bed in kan duiken met haar moeder.
In de bus vangt Frank en glimt op van Rosieen meteen is hij verliefd. In de hoop dat ze weer in de bus zal zitten, kan hij niet wachten op het volgende ritje. En Debbie vind een nieuwe manier om aan geld te komen, zodat de familie voor het eerst op vakantie kan gaan.
Monica krijgt bezoek van een onverwachte gast. Het is Joan, haar moeder, die al 20 jaar van de aardbodem was verdwenen. Ondertussen krijgt Stan meer dan hij gehoopt had, wanneer hij zegt een zwak te hebben voor Yvonne.
De oud-celgenoot van Jamie komt logeren, maar Karen vertrouwt hem voor geen meter. Ze is bang dat Jamie weer in de criminaliteit zal belanden. Carl heeft slechte resultaten behaald in zijn test. Om te bewijzen dat hij geen complete niksnut is, gaat hij op zoek naar zijn talenten.
Paddy pleegt een gewapende overval. Er is alleen een klein probleempje, alles is gefilmd. Ondertussen staan de Gallaghers in het rood bij Mimi. Ian denkt aan geld te kunnen komen als aflossing, maar dat loopt mis.
Stan komt midden in de ruzie te staan tussen Yvonne en haar kinderen. Dit kost hem zijn relatie. Monica rakt in paniek wanneer ze zich realiseert dat haar zwangerschap bijna ten einde is. En Carl is van plan bij het leger te gaan.
Mandy wordt door Karen, Ian en Jamie overgehaald op blinddate te gaan. De date lijkt goed te gaan tot er iets ergs gebeurt. Chesney heeft genoeg van de bemoeizucht van haar moeder en zoekt daarom steun bij Mimi. Alles gaat goed, totdat Chesney een pilletje inneemt.
Nadat Mandy gearresteerd wordt op verdenking van drugssmokkel, sluit ze vriendschap met Tom en samen gaan ze op zoek naar zijn echte moeder. Mimi's korte lontje komt haar duur te staan, wanneer ze haar favouriete zoon Mickey wat aandoet. Ze gaat daarom op cursus om haar woede te beheersen. Hierdoor wordt Mimi een hele andere vrouw.
Tijdens een geheime ontmoeting tussen Debbie en Tom wordt er een vrouw aangevallen. Tom schiet de dame te hulp, maar wordt door de politie afgevoerd als dader. Debbie kan zijn alibi zijn, maar dan zal hun geheim uitkomen. Shane komt erachter dat zijn vader de oorzaak was van het vertrek van Kelly. Het komt tot een confrontatie tussen de twee en die loopt niet goed af.
In deze laatste aflevering van het seizoen zorgt een kleine aardbeving in Manchester ervoor dat de vliezen van Monica breken. Aan de andere kant van de stad valt Frank, door dezelfde aardbeving, van zijn barkruk. Zijn hoofd raakt de grond zo hard, dat hij direct in coma valt. Maar Monica weigert te bevallen zonder dat Frank erbij is. Hoelang kan ze de baby binnenhouden? Ondertussen gebruikt Carl de kleine Kate om aan vrouwen te komen. Dit lijkt te werken tot er een vrouw vandoor gaat met Kate.
alt Text

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.