background
Shameless

Shameless

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | Drama | 2007 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 01-05-2018

Lip viert zijn 18de verjaardag en die verloopt natuurlijk niet geheel vlekkeloos. De Maguires hebben een opdracht voor hem en als grote verrassing zijn plotseling zijn moeder op de stoep met een schokkende onthulling.
Frank probeert voor Sheila geheim te houden dat hij nog steeds getrouwd is met Monica. Sheila merkt al snel de concurrentie op en probeert daarom Monica aan haar lesbische ex te koppelen. Maar is Monica nog steeds lesbisch?
Iedereen in Chatsworth is onrustig, vanwege de nieuwe politiecommissaris. Ondertussen zit Frank middenin een gevecht tussen Sheila en Monica en hij heeft geen idee hoe hij het kan stoppen. En het verleden van Jamie komt naar boven, wanneer iemand het gemunt heeft op een familielid.
Er staat Ian heel wat te wachten, wanneer er een nieuw persoon in zijn leven komt. Nu er weer een sterfgeval is bij de familie Maguire, denkt Mimi dat ze misschien wel vervloekt zijn.
Debbie is blij dat haar vader weer thuis is, maar Monica is niet zo blij met alle aandacht die hij haar geeft. En Ian laat zijn oog vallen op iemand bij wie hij dat totaal niet had verwacht.
Carl wil dat zijn familie weer herenigt wordt en dat betekent dat Norma moet vertrekken. Maar Norma laat zich niet zomaar wegjagen. Frank stemt in met een baantje op de ijswagen van Shane. Natuurlijk gebruiken de Maguires de wagen om te kunnen dealen.
De Maguires hebben een probleem, wanneer een deel van het explosieve Semtex uit de voorraad blijkt te ontbreken. Ondertussen vertelt Frank tegen Monica dat zij nooit zijn eerste keus geweest is.
Paddy maakt zich zorgen nu blijkt dat drie van zijn oud-celgenoten zijn vermoord. Is hij nu de volgende? Ondertussen gaat zijn zoon Jamie trouwen, maar daar is Mimi het niet mee eens. En Karen komt achter de ware reden voor de weekendjes weg met Jamie.
alt Text

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.