background
Shameless

Shameless

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | Drama | 2006 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 01-04-2018

Hoe gaat het met de familie Gallagher sinds het vertrek van Fiona? Is Debbie in staat om de familie bij elkaar te houden? En kunnen ze voorkomen dat Liam van school wordt gestuurd door te zeggen dat hij kanker heeft?
Lip wordt vrienden met Jack, een jongen die hij leert kennen op zijn werk. Ze bouwen een aardig handeltje op met het doorverkopen van gestolen handdoeken, totdat er een beroving plaatsvindt en alle sporen naar Jack leiden.
Mandy gaat te vroeg bevallen, doordat ze slachtoffer was van een overval. Lip wil graag zijn pasgeboren dochter bezoeken, maar laten de ouders van Mandy dat toe? En zo niet, hoe moet Lip zich dan bewijzen?
Wanneer Carol erachter komt dat haar beste vriendin Lilian vroeger een affaire gehad heeft met haar man, neemt ze wraak. Ze geeft haar aan bij de belastingdienst. Frank, die zich voordoet als de overleden echtgenoot van Lilian, komt hierdoor onder verdenking te staan.
Op de dag van de verjaardag van Kev gooit zijn moeder zichzelf van het balkon. Op de begrafemis komt hij ook nog eens zijn ex tegen die net uit de gevangenis is.
De Gallaghers zijn verbaasd wanneer Carl geld gaat verdienen voor het huishouden. Al snel blijkt zijn kleine onderneming niet helemaal legaal te zijn. En Lip is jaloers wanneer Mandy een nieuw vriendje krijgt en zij ook nog eens het brein blijkt te zijn achter de onderneming van Carl.
Debbie heeft een nieuwe ' Best Friend' en dat mag iedereen weten. Ze realiseert zich wat ze allemaal heeft moeten missen, vergeleken met haar leeftijdsgenoten. Ondertussen verdwijnt Sue spoorloos, waardoor Marty met de schuldeisers blijft zitten.
In deze laatste aflevering van het seizoen wil Sheila een serre laten bouwen in de achtertuin. Maar dan herinnert ze zich dat haar eerste man ligt begraven in de achtertuin. En Veronica verzint een macaber plan om geld in te zamelen voor een prive IVF behandeling.
alt Text

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.