background
Impastor

Impastor

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Komedie | 2016 | 19 min |      | Beschikbaar t/m 01-03-2018

Terwijl Damien achter hem aan zit, moet Buddy rechercheurs Hyde en Lavello ervan overtuigen dat hij eigenlijk een undercoveragent is die Damien Westbrook moet arresteren. Ondertussen ontdekt Alden de ware identiteit van Ashlee.
Tijdens een raadsvergadering krijgt Buddy de opdracht om ervoor te zorgen dat een rijke oude vrouw, die hem doet denken aan z'n gemene buurvrouw van vroeger, al haar bezittingen aan de noodlijdende kerk doneert. Maar in ruil voor deze schenking vraagt ze een wederdienst van Buddy.
Als Ray Florez Alexa bedreigt omdat ze hem een hoop geld schuldig is, besluit Buddy haar te helpen door al haar geld in te zetten op een paardenrace. Ondertussen probeert rechercheur Lovello erachter te komen of Buddy echt voor de FBI werkt.
Terwijl Buddy wordt gemarteld, onthult Jasmine dat Damiens horloge meer is dan een sieraad. Er staat een nummer op van een rekening op de Kaaimaneilanden. Ondertussen komt Dora haar oude vlam Jeremy tegen op een braderie. Ze komt erachter dat Jeremy haar had willen vragen voor het schoolbal, maar Russell was hem voor.
Buddy doet er alles aan om Damiens horloge te vinden om Dora te redden van Jasmine en Alexa van Ray. Maar de zoektocht blijkt moeilijker te zijn dan hij had verwacht. Ondertussen wordt Dora versierd door Jeremy, maar haar vreugde is van korte duur zodra ze erachter komt waarom Jeremy haar voor het schoolbal wilde vragen.
Als bisschop Perkins tijdens zijn jaarlijkse bezoekje aan Ladner aankondigt dat hij met pensioen gaat, laat hij iedereen schrikken wanneer hij zegt dat hij Buddy als opvolger wil. Ondertussen komt sheriff Graham steeds dichter bij de waarheid over Ray Florez.
Nu sheriff Graham hen op de hielen zit, proberen Alexa en Buddy al het bewijsmateriaal te verbergen van hun betrokkenheid bij de dood van Ray en Kenny. Ondertussen probeert Russell ervoor te zorgen dat Buddy zich meer inzet voor de homogemeenschap door een protestactie te organiseren tegen een restaurant dat een antihomobeleid voert.
Nadat hij met Alexa heeft gevreeën, begint Buddy zich af te vragen of zijn gevoelens voor Alexa verder gaan dan vriendschap. Ondertussen besluit Dora het tegen Alden op te nemen in de verkiezing voor het kerkvoorzitterschap omdat ze het beu is dat hij steeds over haar heen loopt. Hilva moedigt haar aan om Alden helemaal zwart te maken, maar Dora wil het netjes houden.
Omdat hij ervan uitgaat dat Buddy een undercover FBI-agent is, vraagt Landecker hem om hulp bij de arrestatie van de corrupte rechter Bell, die toevallig dezelfde rechter is die Austin heeft veroordeeld. Buddy wil er alles aan doen om Austin vrij te krijgen, dus hij stemt in met Landeckers plan. Ondertussen vermoedt Dora dat Alexa en Buddy een affaire hebben en gaat op onderzoek uit.
Buddy staat perplex als hij hoort dat Alexa getrouwd is met Curt en hem een tweede kans wil geven, ondanks z'n verleden als gewelddadige alcoholist. Ondertussen vermoedt Dora dat Buddy iets te maken heeft met het lijk dat ze in het bos heeft ontdekt tijdens het vogelen.
alt Text
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.