background
Silicon Valley

Silicon Valley

Inbegrepen bij Movies & Series XL

20 afleveringen | ---, Komedie | 2017 | 28 min |    | Beschikbaar t/m 24-04-2018

Première seizoen vier. In de nasleep van Pied Piper's clickfarmschandaal worstelen de jongens om geld te vinden voor Pied Piper's videochat app om hun snelgroeiende gebruikersbasis bij te houden. Erlich ondervindt tegenwerking van Big Head's pa, terwijl Gavin brult als Jack in Hooli op zijn tenen trapt. Richard heeft moeite zich aan te passen aan de veranderingen in zijn bedrijf en krijgt wijs advies uit onverwachte hoek waardoor hij een groots idee krijgt dat zijn toekomst zou kunnen veranderen.
Richard botst met Dinesh van wie de nieuwe job hem naar zijn hoofd stijgt. Later ontdekt Richard interessante gegevens over PiperChat's gebruikers. Erlich maakt zich sterk om mee te doen in Jian-Yang's nieuwe app; Jared stelt wat regels op met Richard.
Een oververmoeide Richard wordt gek van zijn pogingen zijn volgende grootse idee uit te voeren. Erlich ziet een comeback en oefent druk uit op de onbereidwillige Jian-Yang. Monica zet een val op in Raviga om op betere voet te komen met Laurie.
Als Richard hulp vraagt aan een onwaarschijnlijke bondgenoot, maakt Jared zich zorgen over zijn gezelschap. Gilfoyle versterkt de bewaking in de nasleep van Dinesh's laatste scharrel; later overweegt hij zijn trots opzij te zetten voor een baan.
Scheurtjes in Richard's laatste partnerschap worden duidelijker als hij gedwongen wordt te onderhandelen met een onverwachte infiltrant. Dinesh probeert uit zijn nieuwe relatie te ontsnappen als deze serieus begint te worden.
Op jacht naar financiële ondersteuning kijkt Richard rond buiten de technologiezeepbel en komt een omstreden figuur uit Pied Piper's verleden tegen. Erlich zoekt steun bij Monica en Laurie op zoek naar een nieuwe onderneming. Een mislukte lancering zorgt voor een conflict tussen Dinesh en Gilfoyle en Jared probeert vrede te stichten.
Richard Hendricks en zijn team sociaal onbeholpen underdogs blijven proberen hun faam en fortuin in technologie op te bouwen in seizoen 4 van HBO's Emmy(R)-genomineerde comedyserie die de comedyrijpe wereld van Silicon Valley aftast.
Een onverwachte toename in dataverkeer leidt Richard naar Erlich voor hulp om een deal te sluiten met Keenan Feldspar, de nieuwste rijzende ster van Silicon Valley. Maar wanneer Keenan een gouden bod doet, moet Richard de toekomst van Pied Piper afwegen tegen potentiële muiterij. Jack krijgt tegenslagen te verduren bij het voorbereiden op Hooli-Con.
Terwijl Erlich op reis gaat om zijn vonk weer te vinden, gaan de mannen van Pied Piper naar Hooli-Con om een listige strategie ten uitvoer te brengen. Daar probeert een ethiekloze Jared in het duister te blijven, raken Gilfoyle en Dinesh afgeleid door Keenan, en Richard's obsessie met de nieuwe vriend van een ex brengt hun plan ernstig in gevaar.
Seizoensfinale. In een laatste poging om Pied Piper van de ondergang te redden, raakt Richard verstrikt in een web van leugens. Jared is bezorgd om de toekomst van Richard en stippelt zijn vertrek uit; Jack zet alles op alles om het relaas naar zijn hand te zetten. Gavin plant zijn comeback.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.