background
Veep seizoen 6

Veep seizoen 6

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie | 2017 | 27 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Première seizoen zes. Een jaar na verlies van het presidentschap probeert Selina haar erfenis veilig te stellen. Dan probeert zich bemind te maken in zijn nieuwe baan. Amy's brutale D.C.-stijl is haar nieuwe collega's te veel.
Selina woont de opening bij van de bibliotheek van president Hughes. Jonah krijgt advies hoe op te klimmen in de politieke gelederen; Dan lijdt onder Jane's grillen; Amy lanceert een negatieve aanvalsadvertentie.
Selina helpt de eerste vrije en democratische verkiezing in Georgia (land, niet staat) te monitoren en wordt herenigd met een oude 'vriend'. Intussen verbergen Mike en Gary bewijs van een grote miskleun en Jonah en Richard hebben een leuk avondje uit.
Selina en haar team wonen de begrafenis bij van een rechter van het Hoog Gerechtshof. Amy werkt aan het veiligstellen van een locatie voor Selina's bibliotheek. Dan probeert zijn promotie met zijn co-gastheer te behouden. Jonah ontdekt een probleem.
Selina kiest een locatie voor haar presidentiële bibliotheek. Dan komt in een roddelcolumn terecht. Mike en Selina werken aan haar boek. Jonah probeert een grote donatie binnen te halen. Gary regelt een minicrisis bij Madame Tussauds.
Voormalige vicepresident en eenmalige president Selina Meyer wil haar erfenis veiligstellen nu ze werkloos is in seizoen 6 van HBO's awardwinnende comedyserie met Emmy(R)-winnaar Julia Louis-Dreyfus.
Première seizoen zes. Een jaar na verlies van het presidentschap probeert Selina haar erfenis veilig te stellen. Dan probeert zich bemind te maken in zijn nieuwe baan. Amy's brutale D.C.-stijl is haar nieuwe collega's te veel.
Selina gaat op reis. Ondertussen probeert Dan bij Jonah in een goed blaadje te komen om een gewild interview in de wacht te slepen. Amy overtuigt Selina om haar de leiding te geven over een zeer ongeorganiseerde Mike.
Het boek van Selina komt eindelijk aan. Jonah heeft een belangrijke vergadering. Dan, Ben en Kent gaan wat drinken.
Slot seizoen zes. Selina en haar team bereiden zich voor op het langverwachte leggen van de eerste steen van haar bibliotheek. Amy wil duidelijkheid over haar functie. Jonah vraagt Dan, Ben en Kent om hulp.
Veep seizoen 6

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.