background
Shameless

Shameless

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Drama | 2005 | 48 min |    | Beschikbaar t/m 01-03-2018

Frank is woedend wanneer zijn vader naar Chatsworth komt. Neville zegt dat zijn vader de kleinkinderen wil ontmoeten, maar Frank vertrouwt het niet. Ondertussen is Veronica jaloers op karen en Kev, omdat ze samen meer tijd doorbrengen.
Kev en Veronica krijgen de kans om voor een pleegkind te zorgen. De ouders van Veronica willen graag bij hun dochter zijn en daarom komen ze naar het dorp. En Steve is openhartig over zijn verleden tegenover de Gallaghers.
Lip probeert zich wanhopig te bewijzen bij de vader van Mandy. Wanneer de baby van Mandy te vroeg wordt geboren, is hij vastberaden om aan haar vader te laten zien dat hij een goede vader zal zijn. Hij schakelt hierbij de hulp in van Ian. Ondertussen gaat Shelia staken.
De familie bereidt zich voor op de bruiloft van Fiona en Steve, maar een groep van gevaarlijke drugsdealers gooit roet in het eten.
Lip komt in de problemen, wanneer hij Sheila probeert te helpen. Zijn vader Frank schiet hem te hulp, maar dat maakt de situatie alleen maar erger. Ondertussen doet Carl een ontdekking, waardoor de hele stad geschokt zal zijn.
Lip is niet blij wanneer mandy en Ian iets te vertellen hebben. En wanneer de familie Maguire Ian en Mandy aanmoedigt om te gaan trouwen, verbreekt Lip de stilte. Ondertussen heeft Frank grote problemen met het nieuwe management.
In de 'Jockey' wordt een vrouwenavond gehouden en Fiona profiteert volop van het vrouw zijn. Alleen wanneer ze de volgende dag wakker wordt, heeft ze spijt. Ze hoort dan pas dat er iemand van de familie naar het ziekenhuis is afgevoerd. Met als gevolg dat de kinderbescherming op de stoep staat.
Fiona vertelt Veronica dat ze zwanger is van Craig. Hij weet het alleen nog niet. Frank dient een schadeclaim in tegen Kash, die hierdoor zijn winkel moet sluiten.
Craig gaat samen met zijn vrouw naar Wales om te ontspannen. Kelly verrast haar broer Kev met een bezoek. Wanneer hij erachter komt dat ze een probleem heeft, vraagt hij Frank om hulp.
Fiona moet beslissen of ze in Chatsworth blijft of naar Amsterdam gaat. Frank probeert te beslissen of hij misbruik kan maken van een weduwe. En Carl onthult een schokkend geheim.
alt Text
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.