background
Hot in Cleveland

Hot in Cleveland

Inbegrepen bij Movies & Series

22 afleveringen | Komedie | 2011 | 19 min |   | Beschikbaar t/m 01-03-2018

Elka is opgepakt voor bezit van gestolen goederen, en in de gevangenis ontmoet ze een oude vriendin. Melanie, Victoria en Joy houden een benefiet om Elka's borgtocht te betalen. Joy ontvangt een brief van de immigratiedienst, maar Rick biedt haar de oplossing aan door middel van een schijnhuwelijk, met hem . Melanie is boos op Pete omdat hij haar vrienden heeft gearresteerd.
Joy heeft Rick's huwelijksaanzoek geaccepteerd waardoor ze een verblijfsvergunning kan krijgen. Hun schijnhuwelijk heeft ook voordelen voor Rick nu hij kan pronken met Joy als verloofde. Victoria heeft zich aangemeld op een datingsite waar oude rijke mannen op zoek zijn naar jonge vrouwen. Ze vindt haar date, een zeer oude miljardair. Melanie is zenuwachtig voor de ontmoeting met Pete's moeder op zijn familiebijeenkomst. Ze is bang dat zijn moeder haar niet mag. Op de familiebijeenkomst komt ze een oude vlam tegen.
Joy heeft corrigerend ondergoed gekregen van een medium die denkt dat het haar geluk zal brengen. Op het moment dat ze het ondergoed aanraakt, krijgt Joy een telefoontje van iemand op wie ze een oogje heeft. Victoria en Melanie proberen het ondergoed ook uit in de hoop op wat geluk. Echter, het gaat anders dan ze gehoopt hadden.
Elka krijgt bezoek van Kirk Stark, de advocaat die haar zaak verdedigt. Melanie, Joy en Victoria vinden hem heel aantrekkelijk en strijden om z'n aandacht. Hun strijd zet zich voort in de rechtszaal waar zij optreden als getuigen voor Elka.
De huisgenoten zijn in LA. Victoria heeft een gastrol in een soap en haar tegenspeler is haar rivale Susan Lucci. Victoria baalt ervan dat haar aartsrivale alles aan haar rol verandert. Joy ontmoet een oude vlam op de set. Hij heeft haar gedumpt en niets meer van zich laten horen. Ze gaat de confrontatie aan. Melanie probeert haar huis in LA te verkopen, terwijl Elka alles op alles zet om Robert Redford te ontmoeten.
Bij haar poging om uit een afgesloten kamer te komen, verwondt Victoria Susan Lucci die hierdoor in het ziekenhuis belandt. Victoria voelt zich schuldig en bekent haar wandaden tegenover Susan die net doet alsof ze in coma ligt. Joy ontdekt dat haar acteur-vriend haar misleid heeft door te doen alsof hij z'n tweelingbroer is. Elka is zo wanhopig om Robert Redford te ontmoeten dat zij Melanie overtuigt om als figurant mee te spelen.
Op een dag ontmoet Joy Gordon, een mede-cliënt van haar therapeut. Ze hebben een klik en besteden veel tijd met elkaar. Joy is dolgelukkig, en ze steelt Gordon's dossier om te achterhalen of hij een geschikte huwelijkskandidaat is. Victoria wil haar carrière een nieuwe impuls geven en besluit een seksfilm te maken. Ze vraagt haar huisgenoten hierbij te helpen.
Joy komt een dakloze man tegen en schakelt hem in om een verblijfsvergunning te regelen. Hij moet dan wel tijdelijk bij haar inwonen. Melanie voelt zich aangetrokken tot de coach van de Cleveland Cavaliers. Ze wil hem imponeren en schakelt Elka's hulp in om over basketball mee te kunnen praten. Victoria solliciteert bij een lokale nieuwszender. ze krijgt het advies om sympathieker over te komen.
Victoria heeft een nieuwe vlam maar ze wordt tegengewerkt door z'n kinderen. Elka mist Max die in Florida aan het overwinteren is. Melanie en Joy besluiten vrijwilligerswerk te doen bij het bejaardencentrum en schotelen de oudjes zogenaamd gezond voedsel voor.
Elka staat terecht in de rechtbank maar het OM staat er sterk voor. Dan attendeert Melanie haar erop dat een mannelijk jurylid een oogje op haar heeft. Kan dit in haar voordeel werken? Joy wordt gevraagd om de wenkbrauwen van de gourneur te plukken, maar dit pakt niet helemaal goed uit in de media.
Elka is op de vlucht en verbergt zich in een Amish-gemeenschap. Melanie, Joy en Victoria zoeken haar en belanden in een Amish-kroeg. Terwijl Melanie en Joy bijkomen van hun kater maakt Victoria kennis met het leven van de Amish.
Victoria bekent aan haar huisgenoten dat ze een gevangene, Gary, als penmaatje had. Ze heeft zich toen voorgedaan als Joy. Ze heeft Gary's huwelijksaanzoek afgewezen. Die gevangene, Gary, is nu op vrije voeten. Hij zal zich vast willen wreken op Joy. Owen, die als baby werd afgestaan door Joy, staat op een dag voor de stoep. Joy schiet in in paniek en wijst Melanie aan als zijn moeder.
Victoria, Melanie en Joy missen hun gay maatjes. Ze gaan op zoek naar nieuwe maatjes in Cleveland en belanden in een homobar. Deze bar wordt gerund door Lydia Dombrowski. Ze was Elka's beste vriendin tot ze vreemdging met Elka's man.
Er wordt een wedstrijd voor bands georganiseerd en Victoria, Melanie, Joy en Elka doen mee als meidenband. Tijdens de repetities ontpopt Joy zich als een ware diva die de rest commandeert. Dan vraagt buurman Rick die met zijn band ook meedoet of Joy zich bij hem wil aansluiten.
De huisgenoten vieren gezamenlijk hun nepverjaardag en geven elkaar de gewenste dates. Elka wil een date met Jack Huntington, een rijke en knappe man. Victoria wil een date die geen borsten heeft. Joy wil een date die de eigenschappen heeft van Robert DeNiro, Al Pacino en Sean Connery. Melanie wil iemand die relaxt is en lang haar heeft. Ze krijgen wie ze wensen.
Joy wil een kind en meldt zich aan bij een vruchtbaarheidskliniek. Daar ontdekt ze dat buurman Rick een superspermadonor is. Ze gaat polshoogte bij hem nemen en raakt in de ban van zijn handen. Victoria wil auditie doen als hoogbejaarde vrouw in een musical. De regisseur wijst haar echter af. Met hulp van Elka slaagt ze er toch in om de regisseur te strikken. Hij is heel erg onder de indruk van haar alter ego.
Melanie heeft het in haar column over vrijblijvende seks zonder een binding te hebben met de man in kwestie. Zouden zij en haar huisgenoten dat ook kunnen? Rockster Johnny, Victoria's vlam, brengt een bezoek aan haar maar krijgt een hartaanval. Elka wil een goede vriend van haar Fred ten huwelijk vragen, maar dan valt hij in een put. Victoria ziet dat als een buitenkans om er verslag van uit te brengen.
Deze aflevering is een compilatie van bloopers uit seizoen 2.
Elka en Fred gaan trouwen en gaan bij de pastoor langs voor huwelijksadvies. Elka wil in eerste instantie een simpele bruiloft, maar de drie huisgenoten overtuigen haar ervan een grootse bruiloft te plannen. En dan verandert Elka in een bridezilla.
De drie huisgenoten regelen een vrijgezellenfeest nu Elka met Fred gaat trouwen, maar dit loopt helemaal anders dan verwacht wanneer Melanie een manier vindt om een kater te vermijden. Elka zoekt intussen naar een teken van haar overleden echtgenoot dat hij haar huwelijk met Fred goedkeurt.
alt Text
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.