background
Wat Beren Leren seizoen 1

Wat Beren Leren seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

24 afleveringen | Familie, Animatie | 2015 | 30 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Acteurs

De beren denken dat ze alles in huis hebben om internet beroemdheden te worden, maar als Nom-Nom zegt, dat dat niet het geval is, sluipt Grizz in de koala's limousine, in de hoop hem van gedachten te kunnen veranderen.
Nadat de Beren op straat basketbal hebben gespeeld (waar ze erg slecht in zijn) willen ze hun spullen pakken die naast het speelveld lagen, maar dan blijken die te zijn gestolen! Ze racen door de stad, op zoek naar hun spullen en rollen tijdens die zoektocht een criminele bende op.
Chloe brengt haar tijd door met de Beren, in de hoop onderzoek te doen voor een aankomende presentatie. Maar nadat de beren het gortdroge rapport stiekem in hebben gezien, besluiten ze het een beetje op te frissen met wat overdreven „feiten" over henzelf.
Wanneer Lucy, een verkoopster van een marktkraam, Panda uit een allergische shock redt, wordt Panda wakker in de armen van het meisje van zijn dromen. Panda probeert haar te versieren, maar zijn broers en zijn eigen onzekerheden zitten hem daarbij danig in de weg.
Grizz is dol op burrito's. Heel erg dol. Dus wanneer hij in een restaurant een gigantische burrito geserveerd krijgt, kan ie -t niet over z'n hart krijgen zo-n mooi kunstwerk op te eten. Hij sleept het ding overal mee naartoe, en het wordt een nieuw en steeds stinkerder deel van zijn leven.
Ken je dat, zo'n vriend die maar geen hint begrijpt? Zo is Charlie en hij is Bigfoot. Grizz heeft op een website het huis van de beren opengesteld voor logees en Charlie is hun eerste gast. Het blijkt een veschrikkelijke gast te zijn, die hun huis bijna vernielt.
De beren vinden een betoverd spijkerjasje in een vuilcontainer. Het is het coolste dat ze ooit hebben gezien en het brengt de drager van het jasje veel geluk. Maar zodra de beren gaan vechten om wie het jasje aan mag, ontdekken ze dat hun zegeningen een vloek zijn geworden en besluiten het jasje weer terug te leggen waar ze het hadden gevonden.
De Beren openen een eigen food truck. Nadat ze teleurgesteld zijn over het eten. Om de zaak aan de gang te krijgen, verkopen ze eten aan dieren… totdat de dieren een beetje gek gaan doen.
Grizzly wil Panda en Ijsbeer leren hoe het is om in de wildernis te leven. Maar ze krijgen zo'n honger, dat Grizzly het eten van een paar kampeerders steelt. Terug naar de natuur blijkt moeilijker dan gedacht.
Het is een normale dag voor de beren. Dat betekent dat Ijs het aan de stok krijgt met de stofzuigerbot, Panda's leven staat op zijn kop door een muis en Grizz zit vast in een boom. Je weet wel, dagelijkse dingen voor een beer.
Nom Nom staat ineens bij de beren op de stoep staat. Hij is ontslagen van zijn baan als meest schattige internetster ooit omdat hij zich heeft misdragen tegenover zijn fans. Hij besluit de beren te gebruiken om terug in de spotlights te komen.
In deze aflevering zijn Grizz, Panda en IJsbeer nog kleine beertjes. Onderweg door de woestijn wordt de doos waarin ze slapen, gestolen. Vervolgens komen ze terecht in een pakhuis vol dozen in elk formaat. Ze proberen van dit paradijs hun nieuwe thuis te maken.
De beren doen een wanhopige poging om de mensen meer respect bij te brengen tijdens hun bioscoop bezoek.
In deze babybeer aflevering zien we de kleine Grizz, Panda en IJsbeer in een dierenwinkel waar ze verlangend wachten op iemand die ze zal meenemen. Nadat er een promotiefilmpje is gemaakt van alle dieren in de winkel, krijgen de beertjes eindelijk de kans op een veilig, nieuw thuis. Alleen wel apart van elkaar.
Chloe, een hoogbegaafd meisje, vindt het moeilijk om contact te zoeken met haar veel oudere klasgenoten. De beren nemen haar onder hun vleugels en laten haar zien hoe je echte schoolvrienden maakt. Maar of dàt nou de juiste manier is..
Grizz neemt een levende krab mee naar huis, in de veronderstelling dat het een leuk huisdier is. Maar wanneer de krab z'n scharen in IJsbeer's oor zet, moeten Panda en Grizz hun gewonde broertje naar het ziekenhuis zien te krijgen, en snel!
De geliefde laptop van de beren gaat kapot en dan moeten ze iets doen wat ze nog nooit hebben gedaan: werken om geld te verdienen. Ze vinden een baan bij een trendy cupcake tentje, maar ontdekken snel dat werken veel ingewikkelder is dan ze dachten.
Pandaberen niezen heel schattig (en heel hard) en onze Panda is daarop geen uitzondering. Wanneer een filmpje van zijn nies viraal gaat, wordt Panda ineens een schattige beroemdheid. Nom Nom neemt het op tegen zijn nieuwe rivaal.
Panda jaagt per ongeluk een roedel wolven de stuipen op 't lijf en daardoor verschuift de rangorde bij de beren. Ineens is de emotionele Panda de alfabeer en daarmee de leider van de beren. Dit heeft natuurlijk verstrekkende gevolgen, maar gelukkig is Grizz er ook nog.
Wat Beren Leren seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.