background
Catch, The seizoen 1

Catch, The seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

10 afleveringen | Crime, | 2015 | 41 min |   | Beschikbaar t/m 04-09-2018

Als privédetective Alice Vaughan uit Los Angeles door haar verloofde wordt opgelicht en zo miljoenen kwijtraakt, begint ze als slachtoffer aan een persoonlijke wraakmissie. Niets kan haar ervan weerhouden haar ex te gronde te richten. De FBI volgt zijn criminele activiteiten in Europa echter ook en heeft hem bijna te pakken. Ze hopen dat Alice hen daarbij wil helpen.
Alice en het team krijgen een cliënt die veel publiciteit trekt: een echtgenoot die onterecht vastzat voor de moord op zijn vrouw. Maar Alice zit met haar hoofd bij haar eigen missie: Ben opsporen en zijn volgende zet doorgronden. Ben, Margot en Reggie hebben dringend geld nodig nu Alice hun plannetje heeft verpest.
Anderson Vaughan Investigations neemt een zaak aan die hen aan het hart gaat als Valerie's ex-man hen om hulp vraagt. Alice volgt een veelbelovend spoor om Ben te vinden, terwijl hij bezig is om een prinses over te halen miljoenen dollars in een louche vastgoedproject te steken.
Andersons Vaughan en partners krijgen een nieuwe cliënt: een overheidsinstantie die speurt naar iemand die als enige de blauwdrukken voor een dodelijk wapen bezit. Ben blijft werk maken van zijn beoogde slachtoffer. Als hij bijna zover is om een deal te sluiten, blijkt Alice hem een stap voor te zijn.
Alice en Valerie zijn geschokt als ze ontdekken dat een politieke cliënt wordt gechanteerd met compromitterende foto's. De weldoener van Margot en Ben wordt gevaarlijk ongeduldig en dwingt hen tot een risicovolle juwelenroof om hun schuld in te lossen. Alice koestert argwaan jegens Dao en daarom neemt ze Valerie in vertrouwen.
Het AVI-team heeft een nieuwe cliënt, een vrouwelijke legerkapitein die seksueel geïntimideerd wordt door collega's. Alice speelt een spelletje met Ben, wat haar in groot gevaar kan brengen. Ben en Margot schrikken als er een oude vriend opduikt in de stad.
AVI krijgt een zaak waarbij een kind wordt vermist en de ouders in een vechtscheiding zijn verwikkeld. Tegen beter weten in overtuigt Ben Margo en Reggie ervan om voor hun weldoener een zwendel uit te voeren. Alice haalt Dao over om vanuit een andere invalshoek onderzoek naar Ben te doen.
Ben is bereid om Rhys te helpen met een grote zwendelzaak om Leah Wells zo uit handen van de FBI te krijgen. Sophie vraagt Alice en het AVI-team om hulp zodat een vriend onder een beroerd contract uitkomt. Zo ontdekken ze dat Sophie meer achter de hand houdt.
Ben neemt een cruciaal besluit als de matriarch van de Kensington Firm onverwachts langskomt en iedereen uit zijn evenwicht brengt. Alice beleeft een doorbraak in een therapiesessie en haar team staat op het punt Bens handlangers uit te schakelen.
Sybil blijkt een formidabele tegenstander en beraamt een zorgvuldig geplande zwendel die plaatsvindt op een opzienbarend huwelijk. Alice bevindt zich in een precaire situatie en Ben zet alles op het spel om haar niet in gevaar te brengen.
Catch, The seizoen 1
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.