background
Big Little Lies seizoen 1

Big Little Lies seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

14 afleveringen | Drama, | 2017 | 49 min |      | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Eerste aflevering van de serie. Een verdachte moord op een basisschool aan de kust, vestigt de aandacht op wrijving tussen drie moeders en hun gezinnen.
Jane ontwijkt vragen van Ziggy; Madeline is zwaar verontwaardigd nadat Renata haar kleineert; Celeste stelt voor dat zij en Perry op relatietherapie gaan.
Madeline hoopt Renata te irriteren door een reisje te organiseren tegelijkertijd als Amabella's verjaardagsfeestje. Celeste valt voor Perry's charme vóór hun eerste therapiesessie. Jane is openhartig met Madeline over haar verleden.
Nathan nodigt Madeline en Ed uit voor een gezamelijk diner om Abigail's opvoeding te bespreken. Madeline wordt geconfronteerd met een duister geheim uit haar verleden en haar speurwerk op het internet onthult een sleutelfiguur uit Jane's verleden.
Madeline krijgt bemoedigend nieuws over het toneelstuk van haar directeur, Joseph Bachman, maar is ongerust over zijn nieuwe, kille houding. Directeur Nippal en Mw. Barnes delen hun besluit over Ziggy en Amabella met Jane. Celeste heeft een sessie alleen met Dr. Reisman, die Celeste's moeizame relatie met Perry wil doorgronden.
Madeline maakt zich zorgen over de beerput die ze heeft opengetrokken voor Jane. Jane confronteert Renata over een petitie op school over Ziggy. Dr. Reisman spoort een koppige Celeste aan na te denken over haar exitstrategie. Voor hun ouderschapsdiner, vertelt Bonnie Nathan over een geheim project waar Abigail aan werkt. Ondertussen hebben Ed en Madeline een eerlijk gesprek over het gebrek aan passie in hun huwelijk.
Slot. Na weer een ruzie zet Celeste stappen richting onafhankelijkheid. Voor de langverwachte Herfstfundraiser van de school pakt Madeline de gevolgen van haar verleden aan, terwijl Jane te weten komt wie Amabella's ware pestkop is op school.
Big Little Lies seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.