background
Girls seizoen 6

Girls seizoen 6

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Komedie, Komediedrama | 2017 | 27 min |     | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Seizoen zes - eerste aflevering. Op de golf van succes in haar nieuwe carrière, krijgt Hannah een opdracht om een verhaal te schrijven over een surfkamp voor vrouwen in de Hamptons, waar ze de ongecompliceerde waterski instructeur Paul-Louis ontmoet. In de hoop haar oude gewoontes na de scheiding te doorbreken, vertelt Marnie Ray dat hij meer tijd moet doorbrengen in zijn eigen huis, maar Adam en Jessa's intensiteit doet hem zijn appartement ontvluchten.
Hannah verzint een smoes voor Marnie voor een geheim weekend naar Poughkeepsie, waar ze hoopt een oud hoofdstuk uit haar leven op te helderen. Shoshanna vraagt Elijah haar partner te zijn tijdens een netwerkevenement voor jonge professionele vrouwen, waar Shosh door Jessa's gedrag haar vriendschappen opnieuw evalueert.
Hannah heeft een gespannen gesprek onder vier ogen met de befaamde auteur Chuck Palmer - een schrijver voor wie ze eens veel respect had - over de verontrustende aantijgingen tegen hem.
Hannah interviewt invloedrijke auteur Ode Montgomery die haar ogen opent met advies over vrouw en schrijver zijn. Wanneer Adam de benen neemt van de set van zijn laatste acteerklus, oppert Jessa dat ze beter zelf met een creatieve inspanning van start gaan. Ray denk na over zijn leven nadat een stamgast van het café plotseling overlijdt. Marnie wordt geconfronteerd met haar narcisme.
Adam en Jessa beginnen scenes te filmen voor hun film, maar Jessa zet vraagtekens naast Adams creatieve richting. Loreen is in de stad om Hannah te bezoeken en vindt het moeilijk het volgende hoofdstuk in haar leven te accepteren. Marnie's steun voor een rouwende Ray laat te wensen over.
Marnie overtuigt een tegenstribbelende Desi hun geplande optreden tijdens het verjaardagsfeest van haar moeder in New Jersey door te zetten. Nadat Hannah Adams verzoek om zijn film te bekijken afwijst, krijgt ze advies over een belangrijke beslissing van haar vader en zijn nieuwe partner Keith. Elijah's toneeltalent wordt aangewakkerd wanneer hij een collega helpt oefenen voor een auditie.
Elijah bereidt zich voor op een open auditie voor een nieuwe Broadway musical, maar wordt uit zijn evenwicht gegooid door een onverwachte bezoeker. Marnie heeft geld nodig en probeert een erfstuk te verpachten, maar krijgt een onverwachte ruwe ontwaking. Hannah vindt opnieuw aansluiting bij Paul-Louis.
Adam heeft verrassend nieuws voor Hannah. Jessa brengt een vrije dag alleen door. Shoshanna zwoegt op een mondeling geschiedenisproject voor Ray, tot ze toevallig haar oude baas Abigail tegen het lijf loopt.
Na afloop van een belangrijke vergadering vraagt Hannah vrienden om advies, maar krijgt Marnie niet te pakken.
Slot. Hannah begint aan een nieuw hoofdstuk.
Girls seizoen 6

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.