background
Prinsessia seizoen 4

Prinsessia seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series

6 afleveringen | Kids, | 2014 | 28 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Aflevering 01 - 02: Juf Flora moet een week weg en zadelt de prinsessen op met een berg huiswerk voor de hele week. Roos en Linde hebben daar helemaal geen zin in en besluiten om – uit naam van juf Flora – een brief te schrijven naar Kamiel.
Aflevering 03 - 04: Roos heeft een grapje uitgehaald met Violet. Violet is in haar eer gekrenkt en besluit om haar terug te pakken. 's Nachts brengt ze een pukkel aan op de neus van Roos.
Aflevering 05 - 06: Er zijn onderlinge ruzies tussen de prinsessen. Juf Flora besluit daardoor om de prinsessen per twee 24 uur lang aan elkaar te ketenen. Om goed samen te kunnen werken zullen ze hun ruzies moeten bijleggen.
Aflevering 07 - 08: Het is de vooravond van 1 april. Kamiel pocht over hoe hij al die jaren ontsnapt is aan alle grapjes. De meester van grapjesdag valt nu eenmaal niet beet te nemen! De prinsessen denken na over hoe ze hem dit jaar eindelijk kunnen foppen.
Aflevering 09 - 10: Juf Flora heeft per ongeluk opgevangen dat de prinsessen haar niet bepaald "cool" vinden. Ze wil daar iets aan veranderen en is de volgende dag helemaal gerestyled. Ze praat zelfs helemaal anders! Helaas is niet iedereen even enthousiast..
Aflevering 11 - 12: Als Violet zegt dat Roos nooit aan een lief zal geraken, liegt Roos dat ze al een vriendje heeft: prins Prinsus. Wanneer de prinsessen die prins wel eens willen zien, vraagt ze aan Iris of zij niet voor een dagje haar lief wil spelen.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.