background
Plop & de Peppers seizoen 1

Plop & de Peppers seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

8 afleveringen | Kids, | 2015 | 24 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Aflevering 01 - 03: Pepijn en Pol hebben een berg afwas die gedaan moet worden. Alleen hebben ze daar absoluut geen zin in! Ze besluiten om hun afwas stiekem door te schuiven naar Pip zonder dat ze er iets van merkt.
Aflevering 04 - 06: Pip denkt dat Pepijn en Pol haar voorraadkast hebben geplunderd maar kan het niet bewijzen. Snel bedenkt ze een plannetje om de dader op heterdaad te kunnen betrappen.
Aflevering 07 - 09: Pip schrikt 's nachts wakker van enge geluiden die van buiten lijken te komen. Pol besluit om Pip gezelschap te houden de volgende nacht zodat ze niet bang hoeft ze zijn. Maar van zodra hij het geluid hoort wordt hij ook bang...
Aflevering 10 - 12: Pepijn en Pol hebben beloofd om Pip te helpen schilderen. Pepijn heeft daar helemaal geen zin meer in en verzint dat hij het 'wortelvirus' heeft. Zo hoeft hij vast niet te helpen!
Aflevering 13 - 15: Pip is jarig, maar tot haar grote verbazing zijn Pepijn, Pol en Plop haar verjaardag vergeten! Pip is droevig. Zouden haar vrienden het echt vergeten zijn?
Aflevering 16 - 18: Pol heeft een nieuwe bril. Hierdoor ziet hij ineens dingen die hij anders niet zag. Eerst is iedereen blij dat Pol terug goed kan zien, maar al snel begint iedereen er de nadelen van in te zien.
Aflevering 19 - 22: Pol wil altijd alles samen doen met zijn vrienden. Dit beginnen Plop, Pip en Pepijn al snel vervelend te vinden want je kan onmogelijk altijd alles samen doen. Ze moeten dus een manier vinden om dit aan Pol duidelijk te maken.
Aflevering 23 - 26: Pol moet op het huisje van Pip passen tijdens haar afwezigheid. Vooral Pepijn mag NIET binnen. Pol neemt zijn taak ernstig en doet alle moeite om Pepijn buiten te houden maar het slim konijn geeft zich niet zomaar gewonnen.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.