background
Avonturen van K3, De seizoen 1

Avonturen van K3, De seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Kids, | 2016 | 23 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Aflevering 01 - 02: De K3'tjes zijn in Transylvanië en belanden bij de enge dokter Frankensteyn. Die steelt de stemmen van de K3'tjes en gebruikt ze om zijn rare mummie Bunny te laten spreken. Maar K3 moet nog optreden en dat wordt moeilijk zonder stem... Wat nu?
Aflevering 03 - 04: K3 trekt naar Miami voor de finale van een zangwedstrijd. Hun rivales van Mixed Tapes zullen er ook zijn. Maar wanneer X zich laat vervangen door de charmante, flirtende lijfwacht Bob krijgen de meisjes ruzie. K3 wil er zelfs mee stoppen...
Aflevering 05 - 06: K3 is in Polynesië om er op te treden tijdens het slotconcert van het Wereldkampioenschap Surfen. Maar dan wordt de wedstrijd verstoord door een gigantische octopus. Is het zeemonster écht? Of is er misschien iets anders aan de hand?
Aflevering 07 - 08: K3 wordt uitgenodigd in het internationaal ruimtestation ISS om er een concert te geven dat wereldwijd live te volgens is. Wanneer ze per ongeluk een alien aan boord brengen, verlamt die de bemanning. Zal K3 het ruimteschip kunnen redden?
Aflevering 09 - 10: De meisjes van K3 ontmoeten superfan Kesha, de winnares van K3 Academy. Kesha spreekt, denkt en kleedt zich zoals haar idolen, op het griezelige af. Maar dan wordt ze ontvoerd door een andere superfan die denkt dat ze écht bij K3 hoort.
Aflevering 11 - 12: De K'tjes trekken naar de Bahamas om er een privé-concert te geven op het jacht van kapitein Sloop, één van hun grootste fans. Maar... het blijkt om een valstrik te gaan en de meisjes dreigen voor eeuwig opgescheept te zitten met Sloop.
Aflevering 13 - 14: De K'tjes zijn in San Diego voor het Uitvindingenfestival. Hanne en X mogen een teleporteertoestel uittesten. Maar het experiment loopt fout: ze komen in het verkeerde lichaam terecht. Dan wordt het toestel nog eens gestolen ook...
Aflevering 15 - 16: K3 is op weg naar Dubai, maar de meisjes worden gekidnapt door dokter Frankenstein. Hij heeft een uitvinding waarmee hij hen superslim maar ook supersaai wil maken. Maar schijn bedriegt, want de dreiging komt uit een heel andere hoek...
Aflevering 17 - 18: Deze keer trekken de meiden in Mexico, waar ze zullen optreden tijdens het Dodenfestival. Maar nog voor ze daar aankomen, belanden ze in een restaurant vol zombies. Kan K3 tijdig een antigif vinden? Of worden de K'tjes straks zelf zombies?
Aflevering 19 - 20: De steenrijke William Carson wil dat K3 zingt op zijn verjaardagsfeestje, maar dan verdwijnt zijn geliefde kat. En met haar ook de peperdure halsband vol edelstenen die ze draagt. Kan K3 de katvinden en het feestje van de jarige nog redden?
Aflevering 21 - 22: Voor de opnames van een nieuwe clip trekt K3 naar een paradijselijk eiland in de Stille Oceaan met regisseur Tony Razzo. Alleen is Tony vergeten te vermelden dat de vulkaangeest Tikiboomboom er heer en meester is. En de geest is niet blij...
Aflevering 23 - 24: Onderweg naar Ibiza horen de meisjes van K3 dat hun vriend kapitein Sloop gevangen zit op het eiland. Ze schieten hem ter hulp, samen met skateboardkampioene Melissa. Maar is Melissa wel wie ze zegt te zijn? Of is alles één grote valstrik?
Aflevering 25 - 26: K3 wordt verwacht op een benefietconcert in Haiti, maar als X en Klaasje in een mysterieuze, diepe slaap vallen, dreigt alles in het water te vallen. Meer nog: de vraag is maar of ze ooit weer wakker worden...

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.