background
Flin en Flo

Flin en Flo

Inbegrepen bij Movies & Series

7 afleveringen | Kids, - | 2015 | 25 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Aflevering 01 - 03: Flin heeft geen zin om in bad te gaan. Na een wilde achtervolging is het Flo nog steeds niet gelukt om hem in bad te steken. In de hoop om Flin op andere gedachten te brengen, vertelt hij het verhaal van de Modderige Modderdraak.
Aflevering 04 - 06: Flo en Flin moeten opruimen, maar hebben helemaal geen zin. Ze nemen een pauze om druivensap te drinken. Flo neemt van de pauze gebruik om te vertellen over Toy de ballondraak. Een draak die kindjes en draakjes opzuigt die niet opruimen.
Aflevering 07 - 09: Flin en Flo spelen verstoppertje. Na een uur heeft Flo Flin nog altijd niet gevonden. Flo komt op het idee om hem een eng verhaal te vertellen over de onzichtbare draak Schemer. Misschien zal Flin zichzelf dan verraden...
Aflevering 10 - 12: Flin is ziek. Van de dokter moet hij kruidensiroop innemen, maar Flin vindt dat het vies smaakt en weigert het in te nemen. Flo zegt hem dat hij zo niet zal genezen, maar Flin blijft koppig. Daarom vertelt hij hem over draak Smoezel.
Aflevering 13 - 15: Flo heeft drakenkoeken gebakken, maar ze zijn nog warm. Flin heeft geen geduld, neemt er toch al eentje en verbrandt zijn poot. Flo vertelt een verhaal over ridder Lanse die geen geduld had. Daardoor was het bijna slecht afgelopen met hem!
Aflevering 16 - 18: Flin heeft nachtmerries over een eng monster. Hij durft niet meer slapen omdat het monster elke keer opnieuw in zijn dromen opduikt Flo vertelt hem hoe hij de nachtmerries kan stoppen aan de hand van een verhaal over een Nachtmerriedraak.
Aflevering 19 - 21: Flin moet poetsen omdat hij vanalles heeft vuil gemaakt. Flin heeft daar helemaal geen zin in. Door een misverstand denkt Flo dat Flin zich heeft opgesloten in de kast om niet te moeten poetsen. Flo vertelt een verhaal over draak Okta.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.