7 Days in Hell
7 Days in Hell

7 Days in Hell

Inbegrepen bij Movies & Series XL

Komedie | 2015 | 41 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2019 | € 0


Deze 45-minuten durende comedy-special brengt Andy Samberg en Kit Harrington, twee van de meest bekende TV-persoonlijkheden van dit moment, samen voor een hilarische parodie op de moderne tennis sport met een hoog ster-allure. De special zal tijdens een van de meest belangrijke weekenden in de tennis-wereld, de Singles Finals in Wimbledon, in premiere gaan. 7 DAYS IN HELL steekt flink de draak met de sport, met een grappende, doch serieuze analyse van een tennis-wedstrijd tussen twee fictieve spelers uit een niet-ver-verleden. In een krankzinnige tennis wedstrijd die zeven dagen lang Wimbledon in haar greep hield, verliezen de heren zichzelf volledig. In combinatie met de nodige high- en lowlights van de wedstrijd, zal 7 DAYS IN HELL ook terugkijken, als een ware documentaire, op de levens en carrieres van de twee aardsrivalen: Aaron Williams (Samberg), een altijd ontevreden speler wiens gedrag op zijn best vergelijken was met John McEnroe’s slechtste momenten (McEnroe zal ook zelf figureren in de show) en Charles Poole (Harrington), een simpele maar getalenteerde speler die de Engelse hoop op een Wimbledon kampioen op zijn schouders droeg. Een aantal bekende gasten zullen op ludieke wijze de achtergronden van deze faux-supersterren kleur geven.
7 Days in Hell

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.