Wire, The seizoen 1
Wire, The seizoen 1

Wire, The seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series XL

13 afleveringen | Misdaad | 2002 | 59 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2021 | € 0


D'Angelo Barksdale, de neef van een ongrijpbare drugsbaron uit West Baltimore, staat terecht voor de moord op een andere zwarte man in de sloppenwijken. Door intimidatie slaagt hij erin om een cruciale getuigenis te laten intrekken. Jimmy McNulty, rechercheur Moordzaken, is zodanig geschokt door deze gang van zaken dat hij de rechter benadert met onthutsend nieuws: de bende is vermoedelijk verantwoordelijk voor tien of meer onopgeloste moorden. Zijn oversten kunnen echter niet lachen met het oprakelen van deze oude dossiers en McNulty wordt zelf op de zaak-Barksdale gezet, samen met vier paria's van de Narcoticabrigade: rechercheur "Kima" Greggs en agenten 'Herc" Hauk, Ellis Carver en Michael Santangelo. Cedric Daniels, die de ploeg leidt, wil een stille operatie, om de hoge piefen tevreden te houden. Maar McNulty wil de zaak fatsoenlijk uitspitten. Iets waar zijn oude partner, "Bunk" Moreland, niet onverdeeld gelukkig over is. Aan de andere kant van de wet moet D'Angelo intussen met l
Wire, The seizoen 1

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Wire, The seizoen 1
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.