Wire, The seizoen 3
Wire, The seizoen 3

Wire, The seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

12 afleveringen | Misdaad | 2004 | 59 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0


Grootschalige plannen voor stadsverbetering drijven de dealers van Barksdale weg van de Franklin Terrace torenflats. In afwachting van Avons terugkeer uit de cel, stelt Stringer Bell nieuwe verkoopsstrategieen op voor Bodie, Poot, Pudden en de rest. McNulty, Greggs en de rest van het team verzamelen bewijzen tegen Stringer door diens bondgenoot, Proposition Joe, af te luisteren. Carver en Herc zetten de kleine straatdealers onder steeds grotere druk. Tommy Carcetti, een ambitieus gemeenteraadslid dat door zijn afkomst het klappen van de etnische zweep kent, betrapt burgemeester Clarence Royce terwijl hij het hoofd van de politie de levieten leest. De verkiezingen komen eraan en Royce wil dat Burrell de misdaadstatistieken naar beneden haalt, die van de moorden in het bijzonder. Daniels' promotie lijkt intussen op de lange baan te zullen worden geschoven door de politieke ambities van zijn vervreemde ex. Bunk ziet zijn rust verstoord door een reeks nieuwe moorden.
Wire, The seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Wire, The seizoen 3
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.