background
Sex and the City seizoen 5

Sex and the City seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series XL

8 afleveringen | Komedie | 2002 | 30 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Carrie komt tot het besef dat haar relatie met New York City even dysfunctioneel is als haar relaties met mannen. Charlotte beslist om afstand te scheppen tussen haarzelf en haar voormalig leven als "Mevrouw MacDougal". Miranda probeert zich aan te passen aan haar nieuwe leven met een baby: Brady Hobbes. Samantha krijgt telefoontjes van Richard die smeekt om hem terug te nemen.
Carrie krijgt een aanbod van een uitgever die een boek wil maken van haar columns. Charlotte woont een zelfhulpseminarie bij en maakt voor zichzelf uit dat ze opnieuw naar liefde op zoek moet gaan. Miranda stemt erin toe om Brady te laten dopen en ze kiest Carrie als doopmeter. Tegen de raad van de meiden in, besluit Samantha om Richard terug te nemen.
Carrie onderneemt wanhopige pogingen om iedereen samen te krijgen voor de "thirty-faux" verjaardag van Charlotte. Charlotte is de eerste om dwars te liggen, want ze wil helemaal geen 36 worden. Miranda trekt met de meiden naar Atlantic City, maar ze heeft complexen over haar gewicht. Samantha valt ten prooi aan paranoia: ze denkt dat Richard het doet met het voltallige vrouwelijke hotelpersoneel.
Carrie en haar pr-agente Samantha werken samen aan de perfecte look voor de cover van haar boek. Charlotte begint zelfhulpboeken te verslinden. Miranda gaat naar Weight Watchers om haar overtollige zwangerschapskilo's kwijt te spelen. Samantha kan het niet verkroppen dat de andere meiden haar extravagante seksleven beoordelen.
Carrie nodigt Jack Berger uit voor het lanceringsfeestje van haar boek. Charlotte gaat in de clinch met Bunny MacDougal. Miranda slaagt er niet in om de gulden middenweg te vinden tussen haar leven als single en haar leven als moeder van Brady. Wanneer Samantha impulsief een chemische peeling uitprobeert, loopt dat faliekant af.
Carrie wordt met haar eigen verleden met Aidan geconfronteerd wanneer ze Nina Katz, zijn ex na haar, tegen het lijf loopt. In de strijd om haar appartement met Bunny besluit Charlotte het over een legale boei te gooien. Miranda heeft hulp nodig met Brady, maar ontdekt dat ze bij niemand terechtkan. Samantha probeert een versleten vibrator te retourneren en brengt daarna wat vrije tijd door met Miranda.
Carrie reist naar Californie om er haar boek te promoten en een bezoekje te brengen aan Big. Charlotte deelt de lakens met haar onaantrekkelijke - vindt ze zelf toch - echtscheidingsadvocaat, Harry Goldenblatt. Samantha vergezelt Carrie naar de Sunshine State, hopend op een verzetje.
Tot hun verbijstering worden de meiden uitgenodigd op de chique bruiloft van een rijpere societydame en loungezanger Bobby Fine (Nathan Lane), van wie iedereen dacht dat hij homo was. Carrie loopt Jack Berger andermaal tegen het lijf. Charlotte maakt haar relatie met Harry openbaar. Miranda lijkt zich meer en meer te verzoenen met haar baby en haar rol als moeder. Samantha organiseert een groots feest in het huis van Richard Wright in de Hamptons.
Sex and the City seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.