Wire, The seizoen 5
Wire, The seizoen 5

Wire, The seizoen 5

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Misdaad | 2008 | 59 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0


Terwijl McNulty en het onderzoeksteam Marlo en zijn bende blijven surveilleren, krijgt de recent gepromoveerde brigadier Carver een storm van protest over zich heen in verband met onbetaalde overuren. Carcetti, de nieuwe burgemeester, worstelt met het waarmaken van zijn campagnebeloftes om de misdaadcijfers naar beneden te halen. Hij heeft zijn budgetten immers ook nodig voor onderwijs en staat voor enkele zware dilemma's. Ook Overste Cedric Daniels moet zijn middelen herschikken en kan enkel Freamon en Sydnor op het onderzoek naar de corrupte senator Clay Davis houden. Bij de Baltimore Sun zorgen de besnoeiingen van hogerhand voor een hoop ellende en ontslagen Toch slagen Haynes, hoofd van de stadsredactie, en zijn reporters Gutierrez, Price en Templeton, erin om de voorpagina te halen met een verhaal over het verband tussen een politicus en een dealer van de Co-op.
Wire, The seizoen 5

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Wire, The seizoen 5
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.