Wire, The seizoen 4
Wire, The seizoen 4

Wire, The seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series XL

13 afleveringen | Misdaad | 2006 | 59 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2021 | € 0


Vier jongens uit West Baltimore – Michael, Namond, Randy en Dukie – verbeuzelen hun laatste vakantiedagen op straat. Binnenkort moeten ze weer naar school. Wanneer Dukie in elkaar geslagen wordt, bedenkt Randy een wraakplannetje tegen de rivaliserende bende. Op de straathoek van Bodie valt er zo weinig te beleven dat Namond besluit om zijn "zomerjob" als loopjongen voor bekeken te houden. Marlo heeft een oplossing gevonden om de discipline onder zijn troepen te behouden zonder dat de politie er lucht van krijgt. Freamon en Sydnor zetten Pearlman onder druk om dagvaardingen te verkrijgen. Daniels is vervangen door James Asher, die vooral met zijn droomhuis bezig is. De kandidaten voor het burgemeesterschap voeren elk campagne op hun manier. Het ziet er niet goed uit voor uitdager Tommy Carcetti, maar zijn campagneteam doet er alles aan om hem op te peppen. Prez maakt zich klaar voor een nieuwe loopbaan in het onderwijs. McNulty slaat een promotie af.
Wire, The seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Wire, The seizoen 4
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.