background
Sex and the City seizoen 4

Sex and the City seizoen 4

Inbegrepen bij Movies & Series XL

18 afleveringen | Komedie | 2002 | 30 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Wanneer er niemand opdaagt voor Carries verjaardagsfeestje, zet dat haar aan het denken over mannen en de toekomst. Miranda confronteert haar getrouwde vrienden in verband met haar leven als alleenstaande. Charlotte probeert in het reine te komen met haar scheiding van Trey. Samantha probeert een celibataire monnik te verleiden. De meiden sluiten een zielsverwantenpact. Voortaan zijn mannen gewoon leuke kerels om pret mee te beleven.
Wanneer Carrie gevraagd wordt om als celebrity model op te treden in een prestigieuze modeshow reageert ze aanvankelijk weerhoudend. Miranda krijgt een oppepper wanneer een afgetrainde kerel uit de fitness haar mee uitvraagt. Charlotte verzamelt al haar moed om haar "gedeprimeerde" vagina te bekijken met een handspiegel. Samantha laat zichzelf vereeuwigen met een fotoreportage. In haar blootje.
Tijdens een pseudo-afspraakje met Big leert Carrie een jazzmuzikant kennen. Miranda probeert er een gewoonte van te maken om naar het toilet te gaan als haar date in de buurt is. Charlotte reageert geschokt als blijkt dat Trey enkel wil vrijen op plaatsen waar ze betrapt kunnen worden. Samantha maakt in de galerij van Charlotte kennis met Maria, een lesbische kunstenares, en begint haar eigen seksualiteit in vraag te stellen.
Carrie blijft uitgaan met Ray King, de jazzmuzikant, maar ze komt er al snel achter dat hij aan ADHD lijdt. Miranda ziet chocolade als een prima sekssurrogaat. Charlotte moet ingrijpen wanneer Trey een beetje TE overmoedig wordt in bed. Samantha vertrouwt de meiden toe dat ze een relatie heeft met Maria en nu officieel een lesbienne is.
Carrie wordt uitgenodigd voor de opening van Scout, de nieuwe bar van Steve en Aidan. Miranda is er stellig van overtuigd dat er een spook rondwaart in haar flat. Tijdens de herinrichting van haar flat gaat Charlotte in de clinch met Bunny, de moeder van Trey. Maria, Samantha's vriendin, raakt de vele, vele, vele mannen uit haar verleden grondig beu.
Carrie begint plots te beseffen dat ze het weer wil proberen met Aidan. Miranda krijgt een verrassing te verwerken wanneer ze de lakens deelt met "marathon man". Charlotte en Trey besluiten dat de tijd rijp is om voor een baby te gaan. Samantha probeert valse tepels en trekt zo de aandacht van een man die graag babypraat uitkraamt tijdens het vrijen.
Big belt Carrie op terwijl ze seks heeft met Aidan. Miranda verrekt haar nek na een ruzie met Charlotte. Die beslist de galerij te verlaten om zich voltijds aan het moederschap te wijden. Samantha's recentste verovering laat haar weten dat ze zich beter eens zou scheren onder de gordel.
De laptop van Carrie crasht en wanneer Aidan haar probeert te helpen, wimpelt ze hem af. Wanneer Miranda's moeder onverwacht overlijdt blijkt haar familie tijdens de begrafenis vooral geschokt door het feit dat ze nog steeds single is. Charlotte ontpopt zich tot de "Martha Stewart der begrafenissen". Samantha "verliest" haar orgasme.
Carrie wordt meegetroond naar Aidans stekje op het platteland in Suffern, New York. Charlotte brengt een bezoek aan het MacDougal "compound" in Connecticut. Miranda is boos op Steve wanneer hij haar vertelt dat hij teelbalkanker heeft, maar verder totaal geen notie blijkt te hebben hoe ernstig dat wel is. Samantha raakt het beu dat haar afspraakjes maar blijven vragen wat ze "volgend weekend" van plan is.
Carrie nodigt Big uit naar Aidans huisje op het platteland om te praten. Charlotte probeert haar fertiliteitsprobleem met Trey aan te kaarten. Miranda slaapt met Steve om hem op te beuren na het verwijderen van een teelbal. Samantha wil een PR-betrekking bij hotelmagnaat Richard Wright versieren.
Carrie biecht Aidan met tegenzin op dat ze een abortus heeft gehad toen ze 22 was. Charlotte ontdekt dat ze slechts 15 procent kans heeft om op natuurlijke wijze zwanger te geraken. Miranda ontdekt dat Steve haar zwanger heeft gemaakt en vraagt zich af of ze de baby nu wel of niet moet houden. Samantha krijgt Lucy Liu als cliente en probeert hun relatie in haar voordeel uit te buiten.
Aidan doet Carrie een huwelijksaanzoek. Charlotte en Trey overleggen over adoptieplannen, maar wanneer Bunny er lucht van krijgt dat de baby Chinees kunnen zijn, steekt ze stokken in de wielen. Miranda vertelt Steve dat ze zijn baby krijgt. Samantha begint aan te pappen met haar baas, Richard Wright.
Carrie en Aidan maken vreselijk ruzie over de rommel in haar flat sedert hij bij haar is ingetrokken. Charlotte en Trey maken vreselijk ruzie wanneer hij haar, bij wijze van grap, een kartonnen baby meebrengt. Miranda spreekt af met een man, ondanks het feit dat ze zwanger is. Samantha zwicht eindelijk voor de romantische avances van Richard.
Omdat Aidan een onverbeterlijke huismus blijkt, gaat Carrie stappen met een homofiele Australische schoenendistributeur, naar de exclusieve Bungalow 8. Charlotte en Trey scheiden voorgoed nadat hun appartement opduikt in een nummer van House & Garden. Wanneer Miranda's collega de roddeltante van het kantoor verklapt dat ze zwanger is, haalt ze hem per ongeluk uit de kast. Samantha is high door ecstasy en ze vertelt Richard dat ze van hem houdt.
Carrie slaat in paniek wegens haar geplande huwelijk met Aidan. Charlotte volgt tapdanslessen en stort in tijdens "Tea for Two", wanneer ze beseft dat ze totaal niet in staat is om alleen te blijven na haar scheiding. Miranda moet veinzen dat ze in de wolken is met het geslacht van haar baby. Samantha ontdekt dat Richard nog met andere vrouwen omgaat en ze eist dat hij tegenover haar monogaam blijft.
Carrie moet haar flat terugkopen van Aidan. Charlotte weet niet wat ze moet aanvangen met haar verlovingsring. De zwangere Miranda moet op zoek naar een andere garderobe nadat ze aangekomen blijkt. Samantha probeert Richard te laten zeggen dat hij van haar houdt.
Carrie begint voor Vogue te werken maar krijgt van haar sarcastische hoofdredacteur te horen dat haar idee over relaties totaal "niet Vogue" is. Charlotte organiseert een babyfeestje voor Miranda, maar die ziet totaal niet zitten dat ze er een overdreven schattige bedoening van maakt. Richard wil een triootje met Samantha en een meid van 21 als verjaardagscadeau.
Carrie verneemt geschokt dat Big naar Napa, Californie gaat verhuizen en ze wil hem een echt New Yorks afscheid bezorgen. Charlotte begint te daten met een man die zelf ook recent gescheiden is. Miranda begint zich voor te bereiden op de komst van haar baby. Samantha vermoedt dat Richard haar bedriegt.
Sex and the City seizoen 4

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.