background
Sex and the City seizoen 3

Sex and the City seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

18 afleveringen | Komedie | 2000 | 30 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Carrie leert een politicus kennen op een kalenderbenefiet van de New Yorkse Brandweer in Staten Island. Miranda ondergaat een laseroperatie aan haar ogen en krijgt achteraf hulp van Steve. Charlotte is het wachten op een sprookjesromance beu en gaat zelf agressief op zoek naar een Droomprins om mee in het huwelijksbootje te stappen. Samantha gaat uit met de onwaarschijnlijk knappe brandweerman-annex-pinupmodel die ze op de benefietavond leerde kennen.
Carrie blijft uitgaan met haar knappe politicus, maar ze vindt zijn seksuele fetisj allesbehalve opwindend. Miranda kan geen zinnig antwoord bedenken wanneer Steve haar overvalt met de vraag om een vaste relatie op te bouwen. Charlotte organiseert een "tweedehandsdates"-feestje om een nieuwe man op te scharrelen. Samantha heeft iets met een kort uitgevallen man die zijn kleren moet kopen in de jongensafdeling van Bloomingdales.
Carrie moet haar verleden met Big onder ogen zien wanneer ze toevallig Natasha, zijn echtgenote, tegen het lijf loopt. Miranda werft Magda aan, een Oost-Europese huismeid die er erg traditionele waarden op nahoudt. Charlotte gaat naar een kuuroord om enkele lichamelijke frustraties weg te werken. Samantha is niet langer welkom bij Helena Rubinstein, na haar avontuurtje met een masseur.
Carrie gaat uit met een twintiger die openlijk biseksueel is. Miranda moet enkele persoonlijke problemen verwerken wanneer Steve voorstelt om bij haar in te trekken. Charlotte poseert als "drag king" voor een kunstenaar in haar galerij. Samantha gaat in de clinch met haar nieuwe mannelijke assistent, een twintiger. Alanis Morissette vertolkt een gastrolletje in deze aflevering.
Carries rookgewoontes blijken een hinderpaal voor haar eerste afspraakje met Aidan Shaw. Miranda besluit wat meer tijd vrij te maken voor Steve in haar leven. Charlotte gaat uit met de slechtste kusser aller tijden. Samantha datet een zwarte man die een racistische zuster heeft.
Carrie wil het doen met Aidan, maar hij wil zich niet halsoverkop in een lichamelijke relatie storten. Miranda verneemt dat ze chlamydia heeft en moet haar voormalige sekspartners inlichten. Charlottes nieuwe vriendje slingert haar allerlei "koosnaampjes" naar het hoofd tijdens het vrijen. Wanneer een van Samantha's talloze veroveringen per ongeluk een gewelddadige inbreker in haar chique flatgebouw binnenlaat, wordt ze door haar buren met de vinger gewezen...
Wanneer Aidan oppert om haar aan zijn ouders voor te stellen, begint Carrie geobsedeerd te geraken over haar perfecte relatie, vooral wanneer haar blik die van Big kruist. Miranda geniet van haar intieme momenten met Steve. Charlotte verkeert in alle staten wanneer een getrouwde vriend haar niet wil voorstellen aan zijn vrijgezelle vriend. Samantha experimenteert met Viagra wanneer ze de lakens deelt met een dokter.
Carrie loopt Big tegen het lijf die opbiecht dat hij haar mist en voortdurend aan haar denkt. Miranda heeft het zoetjesaan gehad met Steves kinderachtige gewoontes tot hij voorstelt om samen een gezinnetje te stichten. Charlotte is dolverliefd op Trey. Hoewel ze hem nog maar een paar weken kent, is ze ervan overtuigd dat hij "De Ware" is. Samantha's maandstonden zijn een week over tijd en ze denkt meteen dat haar menopauze aangebroken is.
Big vertrouwt Carrie toe dat hij op het punt staat om zijn vrouw te verlaten. Miranda probeert de scherven van haar leven te lijmen na haar breuk met Steve. Na een kennismaking met de matriarch van de MacDougals, weet Charlotte Trey zodanig te manipuleren tot hij op het punt staat om schoorvoetend een huwelijksaanzoek te doen (of aanvaarden). Samantha is ontgoocheld en boos: ze gaat uit met een lekkere brok wiens sperma haar doet kokhalzen.
Carrie voelt zich schuldig en wil een einde breien aan haar affaire met Big. Miranda geniet van een potje telefoonseks met een collega uit Chicago. Charlotte onderhandelt over haar huwelijkscontract met Bunny, de moeder van Trey. Na het vieren van haar verhuizing naar haar nieuwe flat in het exclusieve Meatpacking District, valt Samantha ten prooi aan de griep en een grote vlaag van neerslachtigheid.
Carrie drijft haar affaire met Big dan toch door, ondanks het feit dat nu ook Charlotte op de hoogte is. Miranda, van haar kant, wil dat Carrie er een einde aan breit. Charlotte huurt de diensten van stylist Anthony Marentino in om haar het perfecte bruidskleed te helpen vinden. Samantha ontmoet haar mannelijke evenknie, maar hij weigert met haar tussen de lakens te duiken omdat ze geen HIV-test heeft ondergaan.
Carrie lijkt maar niet het geschikte moment te kunnen vinden om Aidan in te lichten over haar affaire. Miranda vertelt tegen een kerel dat ze een stewardess is, in de hoop dat hij een afspraakje met haar zal willen maken. Voor Charlotte is de grote dag van haar droomhuwelijk met Trey MacDougal eindelijk aangebroken. En daar kan een laattijdige revelatie over zijn tekortkomingen niets meer aan veranderen. Samantha, rad van tong als ze is, duikt het bed in met Treys Schotse neef, ook al snapt ze geen bal van wat hij zegt.
Carrie ontmoet acteur en producer Matthew McConaughey in LA om er te praten over een filmdeal rond haar columns. Miranda worstelt met de losse manier waarop de mensen in Los Angeles omspringen met seksualiteit. Charlotte schuimt het Internet af, op zoek naar een oplossing voor Treys impotentie. Samantha leert een dildomodel kennen.
Carrie maakt kennis met een PR-agent voor beroemdheden die haar toont hoe het leven van rijke en beroemde mensen in LA eruitziet. Miranda ziet een oude vriend uit New York terug en komt tot de vaststelling dat hij zijn scherpe East-Coast-randje is kwijtgespeeld. Charlotte is Treys seksproblemen beu en voegt zich bij de rest in LA. Samantha ontmoet haar idool Hugh Hefner en de meiden worden uitgenodigd voor een feestje in de Playboy Mansion.
Carrie heeft een nieuwe vlam: de knappe uitbater van een stripzaak die... nog bij zijn ouders woont. Miranda laat zich een beugel aanmeten. Charlotte is geschokt wanneer ze de impotent geachte Trey betrapt bij het masturberen. Samantha heeft een nieuwe cliente: Jenny Brier (Kat Dennings), een 13-jarig joods-Amerikaans prinsesje dat een miljoen dollar veil heeft voor haar bat mitzvah.
Carrie geeft les aan The Learning Annex - maar haar cursus "How to Find Love" blijkt al net zo succesrijk als haar eigen liefdesleven. Miranda gaat uit met een van Carries ex-vriendjes (alias Mr. A--hole), die ze tegenkomt op de begrafenis van een blind date die doodviel voor ze elkaar leerden kennen. Charlotte vindt haar seksleven met Trey - of het gebrek daaraan - steeds frustrerender. Samantha en Charlotte maken ruzie over haar houding tegenovers seks.
Nadat ze bij klaarlichte dag van een paar designerschoenen beroofd werd, besluit Carrie dat ze haar bad karma moet bezweren door Natasha over haar affaire met Big in te lichten. Miranda gaat uit met een rechercheur van de NYPD die zo oogverblindend knap is dat ze haar eigen looks in vraag begint te stellen. De ongelukkig getrouwde Charlotte worstelt met de lustgevoelens die de knappe tuinman in haar opwekt. Zij en Trey besluiten te scheiden. Samantha maakt kennis met een andere Sam Jones, student aan NYU en een wanhopige maagd.
Carrie ziet Big voor het eerst terug nadat zijn huwelijk op de klippen liep. Miranda raakt gefrustreerd wanneer ze vermoedt dat zelfs het meisje van het Chinees restaurant de draak steekt met haar voorspelbare huismussengedrag. Charlotte verhuist naar haar oude flat, waar Trey haar verrast met een "hoogstaand" nachtelijk bezoek. Samantha gaat in de clinch met de luidruchtige transseksuelen die midden in de nacht aan klantenwerving doen voor haar deur.
Sex and the City seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.