background
True Blood seizoen 3

True Blood seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

12 afleveringen | Drama, Horror | 2010 | 55 min |     | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Sookie heeft Bills huwelijksaanzoek aanvaard, maar wanneer ze in het restaurant aankomt, blijkt hij spoorloos. Op Eric kan ze niet rekenen, want die wordt in de club op het matje geroepen door de Magister en de Koningin, omdat er te veel bloed verkocht wordt aan de mensen. Wanneer Bill er finaal in slaagt om te ontsnappen, komt hij oog in oog te staan met een nieuwe vijand. Tara probeert nog steeds om de dood van Eggs te verwerken. Jason wil zijn zonden opbiechten...
Russell Edgington, de Vampierenkoning van Mississippi, bekokstooft een plannetje om zijn macht te consolideren. Eric haalt herinneringen op aan zijn verleden. Sam beproeft de sterkte van zijn familiebanden. Tara ontdekt een bondgenoot in Franklin Mott, een louche vampier.
Nog steeds op zoek naar Bill, trekt Sookie naar Jackson, Mississippi in het gezelschap van weerwolf Alcide, een lijfwacht die Eric haar ter bescherming heeft toegewezen. Jasons aandacht wordt afgeleid van zijn politie-examens. Bud ziet het einde naderen. Arlene krijgt onverwacht nieuws te verwerken. Franklin betovert Tara en haalt Jessica uit de penarie. Eric doet Lafayette een cadeau. Achtervolgd door visioenen uit zijn verleden, legt Bill een verrassende eed van trouw af.
Sookie vergezelt Alcide naar een losbollig verlovingsfeestje voor diens ex-verloofde, Debbie Pelt. Eric krijgt een deadline opgelegd waartegen hij Bill moet zien terug te vinden. Andy krijgt een promotie en trekt Jasons aandacht. Franklin neemt Tara mee op een roadtrip. Arlene ziet de aanwerving van Jessica in Merlotte's niet zitten. Sam gooit het op een akkoordje met Tommy en zijn ouders. Bill "verschaft" Russell en Lorena een maaltijd.
Alcide en Sookie vragen een alfawolf om advies over hoe ze het beste de trawanten van Russell kunnen aanpakken. Tara overweegt een voorstel van Franklin, die zijn missie voor Russell vervuld heeft. Joe Lee verbreekt zijn belofte aan Sam en Tommy. Lafayette krijgt een lesje over geduld van Jesus, de verpleger van zijn moeder. Jason ontmoet zijn evenknie: de mysterieuze meid Crystal. Een erfstuk herinnert Eric aan zijn verleden en zijn onblusbare dorst naar wraak.
Na Erics afwijzing vreest Sookie het ergste voor Bill, wiens lot nu in Lorena's handen ligt. Aangezwengeld door een nacht van bloedige passie, zet Tara haar wanhoopsplan in werking om Franklins avances af te ketsen. In Bon Temps vindt Tommy het intussen moeilijk om het ouderlijke nest te verlaten. Jessica vindt haar fix bij een klant van Merlotte's. Er komt een kink in de kabel tussen Jason en Crystal enerzijds, en Lafayette en Jesus anderzijds. Russell zet zijn meesterplan uiteen aan Eric en trekt daarna naar Louisiana om het plan uit te voeren.
Ondanks de dreigementen van Lorena, gaat Sookie tot het uiterste om Bill te redden, ook al zijn de gevolgen niet te overzien. Sam infiltreert een clandestien circuit van hondengevechten om Tommy aan de nefaste invloed van zijn inhalige ouders te onttrekken. Jason trekt naar de gevangenis om de waarheid in verband met Crystal te achterhalen. Summer probeert Hoyt voor haar te winnen door voor hem te koken. Debbie zweert zich te zullen wreken op Alcide. Eric gebruikt Hadley als lokaas om informatie los te weken over Sophie-Anne. Russell keert het Gezag en de Magister de rug toe.
De geschokte en ontgoochelde Sookie ziet haar relatie met Bill plots in een ander daglicht. Sophie-Anne en haar hofhouding vestigen zich op een nieuwe plek, terwijl Russell zijn volgende stap voorbereidt. Jessica en Bill verzoenen zich met elkaar. Jason gooit de handschoen neer om Crystal te redden. Lafayette krijgt een verrassingsbezoek van zijn moeder, Ruby Jean. Sam probeert Tommy onder controle te houden. Merlotte's heeft een nieuw serveerstertje. Eric bewijst zijn verknochtheid aan Russell. Sookie blijft kwetsbaar achter wanneer Alcide een noodgeval in zijn familie moet afhandelen.
Met de goedkeuring van het Amendement voor Vampierenrechten op til, brengt Nan Flanagan een bezoekje aan Fangtasia om Eric te ondervragen over de verdwijning van de Magister. Russell, overmand door peilloos verdriet, zweert zich te zullen wreken op al zijn vijanden, of het nu mensen of vampieren zijn. Wanneer Bill uit zijn sluimering ontwaakt, ontdekt hij de waarheid achter Sookies identiteit. Jason krijgt hulp uit onverwachte hoek wanneer hij het opneemt tegen Felton en Calvin. Sam heeft het moeilijk met de houding van Tommy. Tara ontmoet een nieuwe bondgenoot en een oude kwelgeest. Hadley stelt Sookie voor aan een nieuw familielid. Arlene maakt zich grote zorgen over haar toekomst. Hoyt komt in het reine met zijn echte gevoelens.
Een tegenstribbelende Bill waarschuwt Sookie voor de gevaren die haar wachten. Jesus raakt geintrigeerd door de mysterieuze eigenschappen van V. Sams recente woedeuitbarsting haalt duistere herinneringen naar boven. Eric neemt zijn voorzorgen en vervult een wens. Arlene wil dat Holly haar helpt met een dringend probleem. Jason handelt, zowel met Tara als Crystal, onvoorziene gebeurtenissen af. Jessica voelt zich verscheurd tussen Tommy en Hoyt. Na overleg met Talbot, neemt Russell zich voor om zich te wreken op zijn vijanden.
Bill probeert het vertrouwen van Sookie terug te winnen, maar het enige waar hij in slaagt, is haar met nieuwe gevaren te confronteren. Omdat Eric weet dat hij lichamelijk niet opgewassen is tegen de Koning, probeert hij hem te verleiden met de "ultieme vampierendroom". Jason probeert de essentie te vatten van wat Crystal hem geopenbaard heeft. Sam omarmt zijn duistere kant en jaagt daarmee iedereen - behalve Tara - tegen zich in het harnas. Hoyt en Jessica tillen hun romance naar het volgende niveau. Met de hulp van Holly legt Arlene haar toekomst in de handen van een godin. Na de V-trip worstelt Lafayette met nieuwe demonen.
Finale van seizoen 3. Eric worstelt met zijn geweten terwijl hij zijn perfecte wraakplan tegen Russell in werking zet. Sookie is het zodanig beu om als "vampierencrack" de ronde te doen, dat ze een nieuw leven zonder Bill, of enige andere vampier, overweegt. Tara ontdekt verrassend nieuws omtrent Sam, die opnieuw door het lint gaat wanneer Tommy weer iets "mispeuterd" blijkt te hebben. Jason vindt een nieuwe roeping wanneer hij Crystals familie waarschuwt voor een op til zijnde drugsraid. Geplaagd door visioenen, zoekt Lafayette steun bij Jesus. Hij ontdekt dat zijn vriend meer te bieden heeft dan enkel gezelschap. Hoyt droomt van een toekomst met Jessica, ondanks Maxines smeekbede om met Summer te trouwen.
True Blood seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.